Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Horní Vltavici, zápas zlomil dvěma góly Rybáček


Branky


0

Osm branek, kdy domácí dali tři, ale nebrali ani bod. Bylo to zajímavé a pěkné utkání, kdy hostující mladíci měli na závěr víc sil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontaktní fotbal a dobrá hra domácích znamenala pro Netolické velký problém

Na levém břehu Teplé Vltavy hrají Vlatavani velmi dobře a hostující celek z kraje rybníků dlouho nevěděl, jak na domácí.

 

    Úporná a kvalitní obrana, kontaktní fotbal, dost střel a hlavně důraz na hosty platil. Domácí se snažilii o rychlý gól, ale ten dali v 8. minutě hosté když se trefil Novák. Jenže domácí již v prvním zápase doma ukázali, jak dobře svůj pažit znají a během dvou minut v rozmezí 12. minuty Voldřichem a ve 14. minutě M. Falářem překlápí stav na svou stranu. Hraje se vyrovnané utkání, kdy na obou stranách bylo několik šancí. Ujala se ta ve 31. minutě a střela hostujícího Gasnera znaméná, že do kabin se šlo smírem.

V této části se blýskli hosté a otočili vývoj zápasu na svou stranu

Druhý poločas nabídl velmi dobrý zápas. Hosté se vymanili z tlaku a hlavně našli cestu k brance Svobody. Netoličtí se tlačili před branku a často stříleli. Po osmi minutách se trefuje P. Kvapil a srovnává. Po čtyřech minutách se netolický celek opět nadechl a M. Rybáček je posílá do trháku. Domácí neskládají zbraně tuto parádní čtvrthodinku končí domácí Biháry gólem naděje. Hraje se nahoru dolů a oba týmy mají dost šancí. Ze všeho vyčnívá osmdesátá pátá minuta, kdy hostující M. Rypáček ukončil naděje domácích svým druhým gólem v zápase a pátým hostí.

    Domácí i v druhém utkání, ač hráli kvalitní fotbal, na body nedosáhli. Netoličtí již v minulých zápasech ukázali, že budou kvalitní tým a to u Teplé Vltavy ukázali.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - K. Voldřich [-] , P. Šindelář [-] , J. Bihari [-] , D. Halabrín [-] , M. Szabo [-] , M. Falář [-] , V. Hundsnurscher [-] , J. Szabo [-] , Z. Hődl [-] , P. Krnák [-]

1. FC Netolice B
T. Plojhar [-] - R. Gansner [-] , R. Meindl [-] , V. Stránský [-] , J. Šulc [-] , P. Caletka [-] , P. Novák [-] , P. Kvapil [-] , J. Rejhon [-] , M. Rybáček [-] , L. Schönbek [-]

ŽK: 85. J. Szabo , 87. Z. Hődl - 29. J. Rejhon , 57. M. Rybáček , 65. V. Stránský , 80. J. Meindl . ČK: 85. J. Rejhon .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.