5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rezerva ukázala ve Volarech, že v soutěži nebude do počtu


Branky


19. M. Turek (p.) , 43. T. Had , 71. J. Stejskal , 80. F. Fleischmann , 88. M. Turek
0

Celek SK Čkyně B bude velmi nepříjemný a těžký soupeř pro všechny ostatní. Po dvou kolech je domácí tým neporažen a v nedělním zápase jeho sílu poznal tým z Horní Vltavice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi krok dvacet minut

Vltavičtí v minulém kole sehráli doma velmi dobrý zápas, byť bez bodového zisku. Do Čkyně po eR čtyřce jeli s cílem něco uhrát, ale domácí se představili jako silný a zejména kompaktní tým. Vltavičtí hráli od zadu se snahou o brejky, ale domácí vše zachytávali a tak se hrál jako by vyrovnaný fotbal. To vydrželo necelých dvacet minut, v 19. minutě se Michal Turek, jeden z nejlepších hráčů utkání, dostal do šance, kterou zastavila obrana hostí nedovoleně a pokutový kop sám postižený proměnil, když nedal Svobodovi v brance hostí šanci. Tato branka Čkyňské uklidnila a začali získávat převahu. Zejména jejich roztažení hry na celou plochu činilo hostům velké problémy a ti mohou být rádi, že do poločasu se stav změnil ještě jednou, to když dvě minuty před přestávkou zvýšil Tomáš Had.

Branka do šatny znamenala konec hostujících nadějí.

Domácí druhý poločas jednoznačně ovládli a bylo jen otázkou, kam až se vyšplhá skóre. Celek domácích hrál aktivní a atraktivní fotbal, kde hostující hráči byli místy v roli diváků. Branky si domácí hráči schovali ale až na poslední dvacetiminutovku. Nejdříve v 71. minutě J. Stejskal dává třetí branku. To byl již jednoznačný konec snahy hostí a domácí odehráli závěr v klidu a pohodě. V 80. minutě Fleischmann přidal čvrtou branku a dvě minuty před koncem uzavřel účet druhého jarního dějství nejen ve Čkyni, ale i v okrese svou druhou brankou v utkání Michal Turek.



Sestavy


SK Čkyně B
J. Kainc [-] - M. Miklas [-] , J. Král [-] , M. Klíma [-] , F. Fleischmann [-] , M. Turek [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-] , P. Pechoušek [-] , J. Sluka [-] , A. Duka [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - m. Frček [-] , K. Voldřich [-] , J. Bihary [-] , Z. Frček [-] , M. Falář [-] , D. Halabrín [-] , P. Krnák [-] , V. Hundsnurscher [-] , Z. Hődl [-] , L. Psotka [-]

ŽK: 18. Z. Hődl , 78. L. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - ZEMAN Vladimír (N), POKORNÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.