0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí dostali na úvod těžkého soupeře a ten to potvrdil, i když herně moc nepřesvědčil


Branky


0

Zbytinský celek má každý rok pomalý rozjezd. Jenže hned v prvním kole narazili na celek Záblatí, který má ambici na postup a podle toho zápas vypadal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli opatrně zezadu a pomalu si vytvářeli šance, které proměnili

První čtvrthodina byla vyrovnaná a domácí si vytvořili i dvě šance, ale Lebeda ani V. Šnajdr je neproměnili. Záblatští získali územní převahu a pomalu takticky přehrávali domácí. V 17. minutě zahrozili a Filip Kolda byl nekompromisní a poslal hosty do vední. To byla sprcha pro domácí. Od této chvíle Záblatští srovnali řady a postupně zvyšovali tlak. Domácí se snažili, ale k brance hostí se moc nedostávali.

 

Obranu dirigoval Jiří Růžička, který se po letech vrátil do Sokola a ukázal, že bude platným hráčem. Trenér Lachkovič tak měl klid a jen usměrňoval hru hostí.  Ve 21. minutě si domácí obrana moc nerozuměla a toho využil Jan Lukeš a zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Od této chvíle hosté získali velký klid a zbytinské již do šance nepustili. Hosté hráli v klidu a svou převahu korunovali třetí brankou, když mezi stopery proskočil Lukeš, který hlavičkou a koníčkem překonal golmana M. Švarce v domácí brance po třetí.

Hosté vědomi si svého náskoku nic nepřipustili a v pohodě si došli pro tři body

Domácí se ve druhém poločase do šnace téměř nedostali a novice v brance Záblátí Vášu neohrozili. Hosté se tlačili před branku a úsporným tempem. V této části se prosadili Hálek a navrátilec Růžička. Tím domácí dostali tolik nepopulárního bůra. Na začátek pro zbytinské těžký soupeř, který bude opět bojovat o postup do I.B. třídy.



Sestavy


TJ Zbytiny
M. Švarc [-] - D. Dyba [-] , J. Véber [-] , F. Šnajdr [-] - L. Václavík [-] , P. Hábich [-] , V. Šnajdr [-] , P. Lebeda [-] , K. Hettner [-] , M. Řehoř [-] - Z. Lenc [-] -

TJ Sokol Záblatí
M. Váša [-] - J. Hálek [-] , J. Růžička [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] (87. V. Sova [-] ) , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , P. Hrabák [-] , M. Grametbauer [-]

ŽK: 4. P. Hrabák , 86. D. Lachkovič .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heinzl Václav - PARUS Ondřej (N), SOVA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.