2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace prvního kola se zrodila u Blanice v Husinci. Hosté, na které by nikdo nevsadil, si překvapivě vezou domů bod


Branky


35. S. Kolář , 40. M. Kolafa - 8. L. Friš , 80. L. Friš
0

Domácí nedokázali najít protizbraň na hostující důslednost, ale vítězství ztratili v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná šachová partie, kdy hosté vytvořili obrannou zeď, moc fotbalu nenabídla

Dubští vsadili na svou důslednost a domácím jejich fotbal nevoněl. Husinečtí netající se ambicemi na postup, a B. třída by jim určitě slušela, nemohli dlouho najít odpověď na tvrdý styl hostí a tak jejich kombinace vázla. Celek Dubu zpevnil obranu a prakticky uzavřel mezery mezi obranou a zálohou a domácí museli překonávat až osmičlenný obranný val. Hosté hrozili z brejků. O to víc složitější to bylo pro domácí tím, že od osmé minuty prohrávali brankou Friše. Byl to velký a náročný boj. Jak se blížil závěr této části, domácí zabrali a ve 35. minutě srovnal stav domácí Kolář. Hosté po brance chtěli něco změnit, ale nevyšlo to, naopak to byl domácí M.Kolafa, který obrátil vývoj skóre na stranu Husineckých. Poločas tak skončil a domácí příznivci čekali na brankostroj.

Brankostroj nepřišel a když to vypadalo, že domácí si vydřené vedení ohlídají, zmrazil je Dub deset minut před koncem

Druhé dějství přineslo velký boj, kdy domácí hájili vedení. Hosté hráli dále svou hru se snahou o brejky a tak husinecká obrana musela být stále ve střehu. Marek Kolafa, Zelený junior ani Štangret se ve velkých šancích neprosadili. Domácí zvyšovali převahu, měnili tempo, ale branky jistoty se nikdo nedočkal. Hosté drželi stále dostřel domácí branky. Čas plynul a když to vypadalo, že domácí vydřou plný bodový zisk, přišel blesk z podmračeného nebe. Hosté založili jeden ze svých mála protiútoků a Friš svým druhým gólem srovnal. Domácí tento gól zmrazil natolik, že již nenašli odpověď a hosté si tak vezou domů zlatý bod.



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - R. Kneifl [-] , L. Novotný [-] , I. Štangret [-] , R. Tichý [-] , K. Penzenstadler [-] , L. Daněk [-] , S. Kolář [-] , M. Kolafa [-] , P. Zelený [-] , M. Zelený [-]

TJ Dub
V. Novák [-] - L. Friš [-] , D. Nosek [-] , A. Dejmek [-] , A. Choďjuš [-] , P. Stropnický [-] , V. Matoušek [-] , L. Humpolák [-] , P. Půbal [-] , L. Vojta [-] , M. Kocourek [-]

ŽK: 25. M. Zelený .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MAJER Pavel (N), PODZIMEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.