1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 14:00

2.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hned na úvod sehráli nešťastné utkání a ukázali, že u teplé Vltavy to nebude mít někdo jednoduché.


Branky


0

Na levém břehu Teplé Vltavy se hostující spojený celek Lažišť a Šumavských Hoštic na tři body hodně nadřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas byl dlouho bez branek, aby nakonec v této části padlo do každé svatyně po gólu.

Vltavičtí vědomi si své síly, hráli hodně od zadu a dokonale využívali znalosti svého hřiště. Hosté předváděli zajímavé kombinace, ale bylo znát, že tým ještě hledá svou tvář. Byl to zajímavý poločas, kdy to připomínalo spíš šachy. Vltavičtí i hosté měli několik šancí, které v pohodě vyřešili obrany i gólmani a na branky se čekalo. Vše podstatné se odehrálo pět minut před koncem této části. Nejdříve hostující Tůma posla hosty do vedení, jenže domácí hned z protiútoku, když vystihli špatnou rozehrávku hostí Hundsnuscherem srovnali. Byl to spravedlivý výsledek pro první poločas.

Druhý poločas měl podobný průbeh jako první, ale se smutným koncem pro domácí, kteří nedokázali využít převahy jednoho hráče na víc.

Hrál se stále dobrý zápas, kdy domácí hosty zodpovědnou obranou do mnoha šancí nepouštěli, ale jejich zaváhání v 53. minutě potrestal Miroslav Mráz a hosté vedli. Byl to boj o střed hřiště, kdy s přibývajícími minutami měli trochu víc ze hry hosté. Domácí se snažili alespoň o vyrovnání a nevycházelo to. Velkou šanci nabídl domácím svou nedisciplinovaností Miroslav Mráz, který za kritiku rozhodčího dostal druhou žlutou kartu a muse předcasně do sprch. Jenže jak to ve fotbale bývá, přesilovka se málokdy využíje. Téměř dvacet minut hry o jednoho na víc domácí Vltavané nevyužili a tak hosté vydřeli body v těžkém boji.



Sestavy


TJ Vltava Horní Vltavice
L. Svoboda [-] - Z. Frček [-] , M. Martan [-] , D. Halabrín [-] , J. Szabo [-] , P. Krnák [-] , V. Hundsnurscher [-] , P. Šindelář [-] , M. Falář [-] , Z. Hődl [-] , J. Jirků [-]

FC Šumavské Hoštice
F. Půbal [-] - V. Pešl [-] , K. Tůma [-] , P. Pahorecký [-] , J. Hanzal [-] , M. Klimek [-] , J. Mráz [-] , Z. Mráz [-] , M. Vašura [-] , M. Hrabák [-] , M. Procházka [-]

ŽK: 58. V. Hundsnurscher , 60. Z. Hődl - 5. J. Mráz , 28. M. Vašura , 43. M. Klimek , 48. Z. Mráz , 60. K. Tůma . ČK: 66. Z. Mráz .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sýkora Pavol - POKORNÝ František (N), FLEISCHMANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.