Peč si v posledním domácím zápase poradila s Novosedly


Branky


72. J. Novák , 82. J. Novák , 90. M. Trojan
0

Mužstvo Peče přivítalo Novosedly nad Nežárkou. Domácí fotbalisté chtěli před svým publikem vyhrát, což se jim povedlo nakonec velice snadno. Nastříleli novosedelským tři branky a to vše ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez šancí a bez branek

První poločas moc fotbalové krásy a ani vyložených šancí nenabídl. Za zmínku stojí pouze břevno hostí, které hlavou po rohu Poborského nastřelil Pražák a na straně druhé nebezpečná přízemní střela Jiřího Nováka, která směřovala těsně vedle tyče branky hostí. A tak zákonitě skončil první poločas bez branek.

Branky stříleli jen domácí hráči

Druhá půlka už byla o něco živější. V 72. minutě utekl po lajně Jiří Novák a křížnou střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre utkání. Poté střílel Pražák těsně nad branku. V 82. minutě dostal přihrávku do vápna Jiří Novák a dloubnutím okolo golmana Michala poslal domácí do dvougolového vedení. Pak ještě Peč dvakrát nebezpečně ohrozila gomana Michala. Třetí gol vsítila Peč v poslední minutě, když zpětnou přihrávku od lajny si na malém vápně našel Martin Trojan a upravil skóre utkání na konečných 3:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): Nastoupili jsme dle mého gusta: velice aktivně a v prvních deseti minutách jsme jasně dominovali. Bohužel se nám z tlaku nepodařilo vstřelit branku a postupně jsme se začali přizpůsobovat soupeři, který asi vinou početných absencí nechtěl moc hrát. Fotbalové krásy utkání moc nenabídlo. Tento nešvar musíme z naší hry odstranit, proti lepším soupeřům předvádíme lepší výkony než se slabšími. Ve druhé části naštěstí Jirka Novák po krásném vysunutí od Hlaváčka otevřel skóre a tím de facto rozhodl zápas, který byl o té první vstřelené brance.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): Do Peče jsme odjeli bez sedmi lidí, z toho pět máme zraněných a tak jsme se báli nějakého většího přídělu. První poločas jsme poctivě bránili a domácí jsme pustili pouze do jedné šance. Škoda, že my jsme po rohu nastřelili pouze břevno. Bezbrankový stav vydržel do 72. minuty, kdy nám utekl Jiří Novák. Do té doby značně nervozní domácí se uklidnili a dali nám ještě dvě branky. Škoda tolika absencí, protože kdyby jsme byli aspoň trochu v sestavě, tak jsme tu mohli pomýšlet na daleko lepší výsledek. Klukům chci poděkovat, že to odmakali a neudělali jsme tu žádnou ostudu.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vican Miroslav - ZICH Jiří (N), NAGY Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.