2:5
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 14:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč doma nestačila na České Velenice, Kopecký zaznamenal hattrick


Branky


25. M. Urbánek , 44. R. Ďurač - 27. T. Kopecký , 30. J. Lojka (vl.) , 42. T. Kopecký , 63. J. Bittengl (p.) , 85. T. Kopecký
0

V domácím zápase proti Českým Velenicím tým Peče ukázal, že dokáže hrát velmi pohledný fotbal založený, jak na součinnosti, tak i na individuálních schopnostech, bohužel pro domácí to na tři body nestačilo a hosté si odvážejí velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Peč pro nás byla velká neznámá. Sestava oproti utkání s Chlumem se nám trochu doplnila a proto jsme věřili ve vítězství ze soupeřem, který měl doposud pro mě překvapivé výsledky. Trvalo nám deset minut, než jsme se srovnali s malým a nerovným hřištěm. Potom jsme pomalu začali přebírat iniciativu a vytvářet si šance. Bohužel pro nás první branku vstřelil soupeř, kdy domácí houževnatostí dotlačili míč do naší branky. Naštěstí to netrvalo dlouho a Kopecký po dvou minutách vyrovnal. Chvilku na to si po našem rohovém kopu dali domácí vlastní branku. Další branku přidal opět Kopecký, kdy skóroval po centru Samce. Před koncem poločasu jsme neuhlídali soupeře, který po rohovém kopu hlavou na přední tyč snížil výsledek utkání.Do druhé půle jsme šli s tím rychle přidat další branku, abychom mohli utkání v poklidu dovézt do vítězného konce. To se nám podařilo až okolo 60. minuty, kdy domácí brankář fauloval Kopeckého před prázdnou brankou. Za tento zákrok uviděl červenou kartu a kopala se penalta. Tu Bittengl bezpečně proměnil. Další vývoj utkání byl jednoznačně v naší režii a naši hráči se předháněli v tom , kdo nedá větší tutovku. Musím říci, že výborně zachytal pečský gólman, který byl již třetí v pořadí. Pět minut před koncem dal Kopecký svým třetím gólem konečnou podobu výsledku utkání. Musím říci, že jsme hráli velmi dobře a na malém hřišti, které jé pro nás velmi nepopulární jsme domácím nedali žádnou šanci. Vítězství po výborném výkonu celého týmu zcela zasloužené.



Sestavy


FC Peč
M. Hlaváček [-] (35. Z. Svoboda [-] ) - J. Lojka [-] , M. Urbánek [-] , J. Bárta [-] , M. Hlaváček [-] , T. Doležal [-] (65. Z. Kašpárek [-] ) - R. Ďurač [-] , J. Novák [-] - J. Novák [-] - K. Daňhel [-] , L. Popjak [-] (60. D. Vitouš [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - P. Arvaj [-] , T. Kopecký [-] , R. Schmidt [-] (46. J. Mikl [-] ) , V. Samec [-] , M. Varšányi [-] , J. Bittengl [-] , F. Dvořák [-] (72. P. Arvaj [-] ) , M. Srpek [-] , Z. Zlamšídlo [-] , O. Haumer [-] (70. F. Malaník [-] )

ŽK: 28. T. Doležal - 38. R. Schmidt . ČK: 62. Z. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Arvaj , T. Kopecký .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MELZOCH David, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.