5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč si doma poradila s Kunžakem


Branky


12. J. Novák , 40. M. Trojan , 47. J. Lojka , 55. J. Zamazal , 75. O. Hes - 26. K. Winkler
0

Překvapení soutěže FC Peč chtělo před domácím publikem získat všechny body. TJ Kunžak, ale není lehký soupeř a bylo jasné, že utkání bude mít náboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

V anglickém týdnu se pečtí po Strmilovu  střetli s dalším známým soupeřem a to s Kunžakem. Zápas byl od začátku hodně vyrovnaný, ale až do 12. minuty nebyla k vidění vůbec žádná šance. Remizový stav prolomil, po přiťuknutí svého bratra, Jiří Novák, když z hranice vápna propálil vše co mu stálo v cestě. Kunžak inkasovaná branka nakopala a chtěl se vrátit do zápasu. Nicméně obrana Peče fungovala na jedničku a dál než třicet metrů od branky hosty nepustila. Navíc domácí těžili z rychlých brejků, které se bohužel nepodařilo dotáhnout. A tak, jak už to bývá, přišel trest. Z ojedinělé šance se prosadil Karel Winkler. Měl dostatek času si připravit balón a z nějakých 25ti metrů zamířil přesně. Peč byla jako opařená a chvilku trvalo než se do zápasu vrátila. Naštěstí se to v pravý čas podařilo. Jirka Novák načechral krásný balón za obranu a Martin Toman si s nabídnutou šancí už věděl rady. A tak se do šaten šlo za stavu 2:1.

Nováček soutěže dal Kunžaku bůra

Nástup do druhého poločasu se Peči vydařil skvěle. Nejprve Jiří Novák vymíchal snad celou obranu, dostal se však už to hodně nevýhodné pozice, posunul na Jana Lojku a ten křižnou ranou rozradostnil domácí diváky potřetí. Za dalších pět minut bylo ještě veseleji. Kapitán Jindřich Zamazal se vydal na zteč, hřiště se mu otevřelo, tak postupoval stále na bránu, vystřelil a bylo de facto hotovo - 4:1. Zápas se pak už pouze dohrával. Po pěkné akci dal definitivní tečku zápasu Ondřej Hes, který byl na konci pohledné akce Novák - Novák - Hes. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): Dneska bych chtěl pochválit především obrannou činnost celého týmu. Obrana položila základ úspěchu, protože si soupeř za celý zápas nedokázal vytvořit jedinou šanci. V ofenzívě už to bylo trošku horší, protože jsme nedotáhli x solidních příležitostí, což by nás v jiných zápasech mohlo mrzet. V sobotu nás čeká zápas ve Staré Hlíně, který chceme zvládnout a potvrdit tak postavení v tabulce.

TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Chtěli jsme zopakovat výkon z domácího zápasu, což se nám od začátku nedařilo. Chyběla nám bojovnost, aktivita, prostě vše, co bylo třeba, abychom v Peči bodovali. Nejhorší pro nás byla první desetiminutovka druhého poločasu, kdy domácí dali dva góly a tím nás už úplně odrovnali. Prostě zápas v Peči se nám vůbec nepovedl a musíme jít dál, zlepšit svoji chuť a bojovnost.



Sestavy


FC Peč
M. Hlaváček [-] - M. Hlaváček [-] , J. Zamazal [-] (85. P. Švec [-] ) , J. Lojka [-] , M. Urbánek [-] - L. Popjak [-] , R. Novák [-] (75. L. Musil [-] ) , O. Hes [-] (88. T. Doležal [-] ) , J. Novák [-] , M. Trojan [-] - J. Novák [-]

TJ Kunžak
P. Janák [-] - J. Brtník [-] , O. Hudziec [-] , O. Vlásek [-] , J. Eichler [-] , K. Winkler [-] , P. Hynek [-] (70. K. Vopravil [-] ) , K. Loukota [-] , Y. Sulimenko [-] , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-]

ŽK: 83. J. Zamazal - 53. O. Hudziec , 57. P. Ferdan , 60. D. Karpíšek .
Hráči zápasu: O. Hes , J. Lojka , M. Urbánek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MELZOCH David - LOULA Vladimír, STANÍK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.