Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá na závěr nadělovala, v utkání v Nové Vsi padlo rekordních 16 branek!


Branky


12

V Nové Vsi došlo k dalšímu loučení týmů s okresním přeborem, ovšem s opačnou situací. Horní Planá slavila postup do 1.B třídy už v předchozím kole, kdežto Nová Ves B do poslední chvíle nevěděla, jestli si přebor zahraje i příští ročník. Jelikož výsledky v 1.B třídě dopadli pro novoveské áčko tak, jak dopadly, rezerva se ruší a v příští sezoně se představí v přeboru A-tým Nové Vsi - Brlohu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila 3:5, v úvodních sedmi minutách padly čtyři branky

A začalo se pěkně zostra. Hned v úvodních sedmi minutách padly neuvěřitelné čtyři branky! Tu první vsítil Marek Bednář, který uklidil do sítě po centru Adama Kvastničky – 0:1. Druhý, v páté minutě, vstřelil Radek Bauer, který obdržel zpětnou přihrávku a prokázal instinkt zabijáka – 0:2. Poté snížili domácí. A nebyl u toho nikdo jiný než Vlastimil Borovka, který se po centru z pravé strany prosadil jak jinak než hlavou – 1:2. O další minutu později zase skórovala Smrčina a byl to opět Radek Bauer, jenž napřáhl z vápna a trefil parádně – 1:3. Následně chvilku branka nepadla, ale v rozmezí patnácté a šestnácté minuty padly hned dvě! Nejprve zvýšil na 1:4 hostující Jan Boháč a následně skóroval domácí Veverka, který si vzal míč na pravé straně a zpoza vápna vstřelil druhou branku Nové Vsi – 2:4. Do konce prvního poločasu pak padly ještě dvě branky, a to na každé straně jedna. Ve 37. minutě využil chyby domácí obrany ke vstřelení své druhé branky v utkání Marek Bednář a dvě minuty před poločasovou přestávkou obdržel dlouhý balón za obranu Václav Loucký, kterému se podařilo vyběhnuvšího brankáře přehodit – 3:5.

Ve druhé půli si hosté zastříleli

Ve druhé půli pálili zejména jen hosté. O navýšení skóre se po chybách domácích, kteří nestačili na svého soupeře ani fyzicky, postarali 2x Marek Bednář, René Dinka, Vojtěch Ryneš, 2x Radek Bauer a závěrečnou tečku za utkáním udělal v 90. minutě Tomáš Klik. Domácím se podařilo skórovat jedenkrát v 85. minutě, kdy se po Anderleho přihrávce za obranu a následném posunutí Louckého prosadil Vlastimil Borovka. Utkání tak skončilo debaklem Nové Vsi B 4:12, pro kterou to byl stejně jako v případě Světlíku poslední zápas, protože z I.B třídy sestupuje novoveské áčko.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: K zápasu není co dodat. Konec zápasu byl spíše exhibice, kde jsme jen koukali jak hosté hrají. Gratuluji klukům k postupu a přeji hodně úspěchů v I.B. U nás přichází opačná situace, kdy začneme od další sezóny dá se říct od začátku.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] , P. Cába [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , E. Poula [-] - J. Salzer [-] , T. Hüttner [-] , V. Borovka [-] -

TJ Smrčina Horní Planá
P. Trančík [-] - T. Klik [-] , A. Kvasnička [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , M. Bednář [-] , J. Boháč [-] , M. Truhlář [-]

ŽK: 15. J. Boháč .
Hráči zápasu: V. Borovka - R. Bauer , M. Bednář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SKLÁŘ Václav (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Horní Plané už o nic nejde, ale určitě tam nepřijedeme prohrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích