2:1p.
(1:0)
69. D. Čábela (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo s Kájovem smírně, bonusový bod pak vystříleli Vyšebrodští


Branky


44. M. Pěnčík - 69. D. Čábela (p.)
16

Kájov přijel do Vyššího Brodu s negativní jarní bilancí čtyř vítězství a pět porážek. Domácí Dynamo ale na tom na jaře není o moc lépe. Jeho bilance byla před tímto utkáním 4-1-4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěnčík otevřel po centru Račáka skóre

Samotný zápas začal nepříznivě pro hostující Kájov, kterému se hned v úvodních minutách zranil brankář Tomáš Galko a do brány tak musel jít z pole M. Frühauf. Na branku se čekalo až do čtyřiačtyřicáté minuty, kdy se prosadil vyšebrodský Michal Pěnčík, kterého našel na zadní tyči Tomáš Račák a bylo to 1:0. Následně mohli hosté vyrovnat, kdy Čabela našel volného Andreje Didkivského. Ten však branku domácího Dynama přestřelil.

Čabela z penalty vyrovnal, na druhé straně lapil penaltu Frühauf

Druhý poločas se hrál obdobně jako ten první. A také ve druhém dějství padla jedna branka. Chvilku po hodině hry zahrávali Kájovští rohový kop. Wernerův centr mířil na Čabelu, kterého srazil jeden z domácích obránců a rozhodčí Reitinger odpískal pokutový kop. Exekutorem se stal David Čabela, který proměnil a vyrovnal tak na 1:1. Penalta se pískala o několik minut později i na druhé straně, kdy fauloval Dibďák. Rapčan si však na Frühaufa nepřišel, a tak byl stav stále nerozhodný. Nerozhodný zůstal i po střele Andreje Didkivského, který z úhlu trefil tyč, a tak musel na řadu přijít penaltový rozstřel.

Bonusový bod zůstal ve Vyšším Brodu

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí fotbalisté, kteří proměnili až na Dibďáka všechny své pokusy. Za hosty neproměnil střelec vyrovnávací branky Čabela a také Lippl. Bonusový bod tak zůstal na vyšebrodské půdě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Tradičně jsme zahazovali jednu šanci za druhou a remíza je ještě v základní hrací době úspěch, soupeř nedal penaltu. Penalty to už je vabank.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - M. Pěnčík [-] , F. Klíma [-] , L. Rapčan [-] , R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , J. Rohlík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , R. Bäuml [-] , P. Prochaska [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Němec [-] , V. Žilavý [-] , J. Petřík [-] - I. Didkivský [-] , P. Doubek [-] - D. Čábela [-] , J. Lippl [-] , L. Mašek [-] , A. Didkivský [-] , O. Maršál [-] -

ŽK: 43. J. Lippl , 54. L. Mašek .
Hráči zápasu: D. Čábela .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reitinger Jiří - PROCHASKA Petr (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Toto bude vyrovnané utkání. Kájov půjde do vedení, ale domácím se podaří srovnat. Remíza bude tomuto zápasu slušet.

Tip: výhra domácích