Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno zastavilo rozjeté Přídolí


Branky


13

Lipenské fotbalisty nečekalo nic lehkého  protože přivítali Přídolí, které má na jaře formu jako hrom a navíc přijelo na Lipno po čtyřech vyhraných zápasech s nulou v zádech v řadě! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Panský byl u obou branek domácích

Domácí věděli, že Přídolí má velkou formu a nic nechtěli nechat náhodě. Už od prvních minut na svého soupeře doslova vlétli a v osmnácté minutě šli do vedení zásluhou Ondřeje Panského, který jak už bývá jeho zvykem, zakončil svůj únik brankou – 1:0. Sedm minut nato se dostalo Lipno do dvoubrankového vedení, když si Karel Krauskopf narazil s Panským a překonal Mittasche, který vystřídal vyloučeného Puritschera v deváté minutě. Ten viděl červenou kartu za hru rukou mimo pokutové území.

 

Domácí byli ve zbytku první půle lepší, tlačili svého soupeře, ale na třetí branku si museli počkat do druhého poločasu.

Jaroslav Písko předvedl lob, za který by se nemusel stydět ani Lionel Messi

Konkrétně do jednapadesáté minuty, kdy zatáhl míč po levé straně Víšek, nacentroval do vápna na Pavla Sládka, který levou nohou překonal Mittasche potřetí – 3:0. O dvě minuty později se povedlo Lipenským znovu skórovat. Víšek postupoval s Miroslavem Hamburgem sám na bránu a druhý jmenovaný přidal čtvrtý gól do sítě Přídolí – 4:0.

 

Snížení přišlo krátce po hodině hry, konkrétně v 64. minutě, kdy Růzha krásně uvolnil Ruslana Radykhovského, který postupoval sám na Krahulce a střelou mezi nohy snížil na 4:1. Šest minut nato přidal druhý gól hostí Jaroslav Písko, jemuž se povedl lob par excellence – 4:2. Lipenští si tak poslední dvacetiminutovku dost ztížili, a nakonec se skoro báli o výsledek. Přídolí ale kontaktní branku nepřidalo, a tak všechny tři body zůstali na Lipně. Přídolí vyšlo po čtyřech duelech na prázdno.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: Přídolí k nám jelo po čtyřech neprohraných utkáních s čistým štítem. Už v týdnu jsme si dělali s klukama legraci, že u nás jim ta šňůra skončí. Ale i tak jsme do zápasu nastoupili. Na hosty jsme tlačili od první minuty a ti se dopouštěli v zadních řadách chyb, které ústily v góly. Druhý poločas, když jsme dali na 4:0 jsme úplně přestali hrát a ještě jsme se skoro báli o výsledek.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Musíme hodit výsledek za hlavu a jít dál. Čeká nás velmi těžký zápas, snad se tentokrát sejdeme a nenecháme soupeře si odvézt jediný bod.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - K. Krauskopf [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , O. Panský [-] , P. Csavoj [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - M. Růzha [-] , M. Duciuc [-] , P. Kučera [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , V. Písko [-]

ŽK: 39. M. Víšek , 86. E. Pač . ČK: 9. M. Puritscher .
Hráči zápasu: K. Krauskopf .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Jan - KRÁTKÝ Marcel (N), GAMBA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nejen, že by mě kluci zabili, kdybych nám netipnul výhru, ale věřím, že ve výsledcích v posledních kolech budeme pokračovat a body si odvezeme.

Tip: výhra domácích