3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves padla na hřišti Přídolí, to nedostalo gól už 377 minut!


Branky


21

Přídolí má v posledních zápasech mimořádnou formu, kterou dokázalo prodat i proti Nové Vsi, která padla počtvrté v řadě. Domácí naopak počtvrté v řadě vyhráli a opět to bylo s čistým kontem, což znamená, že obrana Přídolí v čele s gólmanem nedostali branku už skoro 400 minut!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovka měl dvě velké šance, Štěpánek na druhé straně nedokázal překonat Poulu

Utkání dvou celků ze spodku tabulky začalo lépe pro hostující Novou Ves, která si vytvořila dvě obrovské šance a u obou byl hostující kanonýr Vlastimil Borovka. Poprvé jen těsně nedosáhl na balón letící do vápna a podruhé už sice balón od Bauera zasáhl, ale netrefil branku. Domácí měli ale také příležitosti. Tu největší měl zřejmě nejmenší hráč na hřišti Michael Štěpánek a paradoxně hlavou, kdy hlavičkoval osamocený před Poulou, ale překonat jej nedokázal. První pětačtyřiceti minutovka skončila bez branek. V té druhé už góly začaly padat.

Dvořák otevřel skóre, pak domácí vstřelili další dvě branky

První změny ve skóre se sedmdesátka diváků dočkala krátce po hodině hry, konkrétně v třiašedesáté minutě, kdy na půlce ztratil míč hostující Cába, poté domácí krajní záložník zatáhl míč po lajně, odkud předložil před prázdnou bránu Dimitriji Dvořákovi, pro nějž už nebylo těžké dopravit míč do odkryté brány – 1:0.

 

Druhá branka přišla po ztrátě novoveského Louckého na útočné polovině. Dlouhý a vysoký balón plachtil na Frühbauera, který zaváhal a domácí Marcel Duciuc obstřelil Poulu a zvýšil tak na 2:0. Třetí a poslední branka v utkání přišla těsně před koncem utkání v 89. minutě po rohovém kopu, kdy se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Jan Písko a uzavřel tak skóre na 3:0. Domácí se díky čtvrté výhře v řadě s čistým kontem v zádech dotáhli na svého víkendového soupeře z Nové Vsi a také na Křemži a Lipno, týmy, které o víkendu rovněž prohrály.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Konečně se nám podařilo vrátit Nové Vsi poslední dvě porážky, které jsme na jejich hřišti utrpěli. Do konce zbývají poslední tři zápasy a doufám, že naše série neskončí o nyní víkendu na Lipně.

FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Zápas se hodnotí těžko, bohužel bez přesných přihrávek a přesných střel nemůžeme pomýšlet na vítězství... Náš útok byl naprosto tragický, což beru hlavně na sebe..



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Steidl [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , V. Písko [-] , P. Schwarz [-] , M. Kučera [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - P. Cába [-] , J. Šusta [-] , R. Klein [-] , J. Bauer [-] - D. Smejkal [-] , J. Anderle st. [-] , L. Veverka [-] - T. Hüttner [-] , A. Varon Iza [-] , V. Borovka [-]

ŽK: 84. R. Radykhovskyy .
Hráči zápasu: R. Radykhovskyy .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Reitinger Jiří - PÍSKO Josef (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů