Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 13:30

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Smrčina si smlsla na Frymburku a udržela první místo


Branky


20

Smrčina se po vítězství nad Dolním Dvořištěm z minulého kola posunula na první místo tabulky. Svůj hubený náskok jela hájit do Frymburku a úspěšně ho uhájila. Navíc se fotbalisté Horní Plané zlepšili na 79 vstřelených branek, což je pasuje na nejlépe skórující tým soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe Smrčině

Smrčina vstoupila do utkání hodně aktivně a už v jedenácté minutě se radovala z branky. Marek Bednář si vzal míč, obešel obránce a střelou na zadní tyč otevřel skóre – 0:1. Minutu nato už hosté vedli o dvě branky, když se krásnou střelou z voleje prezentoval Jan Boháč – 0:2. Po půl hodině hry bylo sníženo, když nařízený trestný kop využil pěknou střelou Martin Koza 1:2. Ihned z rozehrávky si však vzala Horní Planá dvoubrankové vedení zpět. Bednář unikl po lajně, krásným centrem vybídl ke skórování Petra Trančíka, který nabídnutou šancí nepohrdnul a hlavou poslal míč do sítě – 1:3.

Boháč během šesti minut třikrát skóroval

Druhý poločas byl poločasem Jana Boháče. Ale pěkně popořadě. Bednář měl tři vyložené příležitosti ke skórování, ale neproměnil, Brůha ho napodobil a navýšil festival neproměněných šancí o dalších pět. Promarněné šance však Smrčinu nemusely mrzet, protože se slova ujal Jan Boháč a v rozmezí šesti minut nasázel do sítě soupeře tři branky. Nejprve se trefil v osmapadesáté minutě po zpětné přihrávce na hranici vápna, poté v šedesáté třetí a šedesáté čtvrté úplně totožně – 1:6. Domácí snížili v 78. minutě po minele Aleše Kvasničky, který doslova namazal Martinu Kozovi, který se zachoval jako správný kanonýr a tváří v tvář gólmanovi hostí nezaváhal – 2:6.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
David Antl, hráč: Utkání prvního s posledním nabídl mnoho šancí. Planá měla více příležitostí a vstřelila šest branek. My jsme některé šance nevyužili. Každopádně Planá potvrdila roli favorita a zaslouženě vyhrála. My se budeme soustředit na další zápas, kde zkusíme soupeře potrápit. Doufám, že se nám to povede a v posledních kolech se ještě zachráníme.

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí mužstva: Do Frymburku jsme jeli pro tři body a ty taky máme. Nastoupili jsme v hodně oslabené sestavě, ale i hráči kteří moc nenastupují to zvládli. Pochválím všechny, ale Boháčovi zápas sednul dokonale.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
J. Neubauer [-] - M. Koza [-] , K. Malák [-] , R. Mertl [-] , D. Antl [-] , O. Nešvara [-] , M. Neumann [-] , F. Fatura [-] , M. Pompe [-] , T. Pavlík [-] , P. Tichovský [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - L. Brůha [-] , P. Kostínek [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , T. Komžák [-] , A. Kvasnička [-] , M. Bednář [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

ŽK: 23. M. Koza , 43. F. Fatura , 57. R. Mertl - 22. T. Komžák , 74. J. Boháč , 86. M. Truhlář .
Hráči zápasu: M. Koza - J. Boháč , M. Bednář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - MICÁK Josef (N), DINKA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Pokud za Freeburger nastoupí sudové Filipus a Romulus Mertlovi, tak domácí vyhrají nechutným náskokem, jenže tuším, že se oba hrubě vylejou a na zápas se nedostaví, a když, tak jen jejich propitý stíny. Tak či tak je to derby a na konci budou velký emoce, a tak doufám, že domácí vyhrají alespoň v záverečné bitce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů