2:1
(2:0)
69. F. Filip
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hošek sestřelil dvěma góly Vyšší Brod


Branky


35. P. Hošek , 38. P. Hošek - 69. F. Filip
21

Dolní Dvořiště nečekal po prohře z minulého kola lehký soupeř. Domácí totiž přivítali Dynamo Vyšší Brod s nejlepším útokem v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hošek dvakrát skóroval

Úvod utkání byl opatrný, což se zřejmě nelíbilo místnímu božstvu, které spustilo z nebe menší spršku. Poté se do první velké šance dostal Patrik Hošek, ale trestuhodně ji zahodil. Mrzet ho to však dlouho nemuselo, protože s pětatřicáté minutě po Krenauerově centr z rohového kopu, to byl právě on, kdo otevřel skóre utkání – 1:0. Tři minuty nato předvedli domácí nádhernou akci, kdy míč putoval z kopaček Zemana k Rubešovi, od něj přišel centr na Patrika Hoška, jenž se akrobaticky pověsil do vzduchu a vsítil druhou branku domácích – 2:0. Domácí mohli přidat i další branky, ale ani Kubík, ani Krenauer své pokusy mezi tři tyče nevměstnali. Hosté hrozili pouze z ojedinělých brejkových situací, které však ke gólu nevedli.

Filip snížil, domácí nedali penaltu

Druhý poločas začal pro domácí hodně zle, když v devětapadesáté minutě putoval předčasně do sprch kapitán Jakub Kubík. První žlutou kartu viděl Kubík již v první půli za faul. Tu druhou viděl za opakovaní nesportovních výrazů směrem k rozhodčímu. Pro domácí bylo ještě hůř, když o deset minut později hosté snížili na rozdíl jediné branky. Filip Filip využil obrovské minely domácího brankáře Josefíka a poslal míč do sítě – 2:1.

 

Domácí se však nevzdali, a i v deseti mužích se tlačili dopředu, avšak gól už nevstřelili. A to ani z pokutového kopu, který zahrával Krenauer v samotném závěru. Hostující Dynamo si žádnou větší šanci nevytvořilo, a tak odjelo z Dolního Dvořiště s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: My jsme potřebovali bodovat abychom nadále mohli myslet na okresní titul. Tři body zůstaly doma, a i když hra nebyla úplně TOP, tak tam bylo srdíčko. Mrzí mě vyloučení Kubíka. Naopak se po dlouhé přestávce vrátil matador Pecha. Všichni dnes zaslouží pochvalu. Vyzdvihnu malinko víc Hoška, který ukázal, že je platným hráčem. Teď je to jen na něm.




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - T. Zeman [-] , P. Hošek [-] , M. Rubeš [-] , O. Kouba [-] , V. Kotlár [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-] , J. Macanovič [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - F. Klíma [-] , F. Filip [-] , V. Syrovátka [-] , J. Rohlík [-] , J. Kohout [-] , A. Jirkal [-] , R. Bäuml [-] , P. Prochaska [-] , K. Šerhakl [-] , D. Poláček [-]

ŽK: 9. J. Kubík - 14. F. Filip , 32. A. Jirkal , 43. R. Bäuml . ČK: 59. J. Kubík .
Hráči zápasu: P. Hošek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Holub Jaroslav - HOŠEK Dalibor (N), RAPČAN Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Body nepřeji nikomu. Věřím v remízu 3:3 třeba a pak ať si hodí korunou. Těžký zápas na tipování, to ano.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích