2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty na jaře ještě neprohrály a nejinak tomu bylo i s Křemží


Branky


15. M. Sycha , 86. T. Faltus
20

Křemže na jaře příliš nekvete a dál se propadá tabulkou. V Malontech měla několik šancí na srovnání, ale domácí i s pořádnou dávkou štěstí nakonec zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sycha poslal Malonty do vedení

První poločas začal v režii domácích Malont, které držely častěji míč na kopačkám. Ovšem jejich pokusy o vytažení útočníků po křídlech byly zastaveny pozornou obranou hostí. Po čtvrt hodině hry padla první branka utkání, kdy rozhodčí Šudoma neodpískal faul na hostujícího hráče, Milan Sycha dostal ideální přihrávku do běhu a překonal brankáře Končoka poprvé – 1:0.

 

Po vstřelené brance se hra vyrovnala a do šancí se začali také dostávat hosté z Křemže. Velkou šanci na vyrovnání měl na kopačce Jakub Friš, který se řítil sám na Bílého, ale překonat jej nedokázal. Do poločasu bylo k vidění ještě pár šancí, ale žádná neskončila v síti, a tak se do kabin šlo za stavu 1:0 pro domácí Malonty.

Kaprál neproměnil penaltu, Faltus v závěru uklidnil domácí

Po změně stran měli vyšší držení míče hosté z Křemže, a tak tomu bylo po celý druhý poločas. Domácí se zatáhli a hrozili ojedinělými nákopy na nabíhajícího Faltuse. Křemže mohla srovnat po dlouhé sérii rohových kopů, ale obrana domácích v čele s brankářem Bílým vyrovnání nepřipustila. Hosté měli dokonce možnost zahrávat pokutový kop, ale Kaprál špatně trefil balón a pomalou střelu si Bílý v pohodě pohlídal.

 

V závěrečné čtvrthodince se stalo několik sporných situací. Například Křemežští měli kopat druhý pokutový kop za faul ve vápně. Píšťalka rozhodčího však zůstala němá. V samotném závěru se nepovedl odkop jednoho z hostujících beků a míč mu prošel pod nohou. Toho si všiml pozorný Tomáš Faltus a v 86. minutě uklidnil domácí – 2:0. To bylo ze zápasu vše a domácí s pořádnou dávkou štěstí zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Matouš Kouba, hráč: Co říct k zápasu, na kterým je nás půl hodiny před zápasem sedm a voláme každýmu kdo má nohy. Bohužel bylo rallye, který je v Malontech na tolik populární, že se musí všichni vylejt už dopoledne.. Naštěstí nás dorostenci i posily, který jsem viděl poprvé v životě, nenechali na holičkách a po odbojovaném výkonu jsme přeci jen vyhráli. Křemže má kvalitní kádr a dost nás potrápila. Nebýt Josefa v bráně, který za stavu 1:0 chytil penaltu, bylo by hodně těžký vyhrát. Všem děkuji a doufám, že zabojujem v sobotu v Planý a potvrdíme jarní formu, i když nás čeká asi nejtěžší soupeř okresu. Navíc Krenyho motivace dva sudy z Dolňáku můžou přebít jenom tři sudy z Planý.

Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Věděli jsme, že v Malontech to nebude lehké, což se potvrdilo ihned po úvodním hvizdu. Ovšem co následovalo druhý poločas, tak jsme si remízu minimálně zasloužili. Samozřejmě neproměněná penalta nás mrzí. Tyto situace bohužel rozhodují zápasy.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Troják [-] - J. Bílý [-] , J. Hajdák [-] , M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , A. Olah [-] , M. Sycha [-] , T. Faltus [-] , A. Preusler [-] , J. Beneda [-] , K. Beutl [-]

Sokol Křemže
M. Končok [-] - M. Matoulek [-] , L. Herda [-] , J. Friš [-] , J. Fučík [-] , R. Kaprál [-] , M. Novotný [-] , P. Rienessl [-] , P. Snížek [-] , J. Troup [-] , G. Filip [-]

ŽK: 70. T. Faltus , 90. M. Kouba - 89. G. Filip .
Hráči zápasu: J. Bílý , J. Hajdák - P. Snížek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - OLAH Radek (N), VORÁČEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Měl bych hrát na hrotu, věřím, že udržím nulu a puknem 1:0 z pecky v 92.min, kterou uvidí jen kat. Kecám 1:2 vyhrajem, coach Linha by mě jinak příště nepovolal.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích