1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 13:30

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk slaví další cenný skalp


Branky


17

Frymburští dali dohromady kompletní jedenáctku a stejně jako minulý týden bodovali naplno. Tentokráte vyloupili Křemži a na předposlední Světlík ztrácejí už jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelci obou týmů zůstali němí

V první půli byl aktivnější domácí tým, kterým měl několik příležitostí ke skórování. První měl domácí útočník po chybě hostující obrany ale svou střelu podél gólmana Mertla nasměroval mimo branku. Při další šanci už musel Mertl zasahovat. Po standardní situaci míč ve vápně doskákal k jednomu z domácích, ale hostující brankář si s jeho pokusem poradil. Frymburští se do šancí dostávali jen zřídka. Až na střely Pavlíka, Maliny a Tichovského mířící mimo tři tyče se o jejich pokusy většinou postarala obrana domácích. Křemže mohla jít do vedení, když Kaprál unikl po levé straně a přihrával domácímu útočníkovi, ten ale v souboji jeden na jednoho Mertla nepřekonal. První poločas tedy skončil bez gólů.

 

Frymburk otočil skóre

Křemže začala opět aktivněji, ale žádná velká šance z toho nebyla. Hosté se sice do šance dostali, ovšem kvůli postavení Tichovského v ofsajdu nemohli pokračovat. Největší šanci na vstřelení branky do této chvíle měl domácí útočník, který nedokazál Mertla překonat ani z dorážky a orazítkoval břevno. 

 

První gól se přeci jen podařil vstřelil Kremži. Po rychlém brejku z pětasedmdesáté minuty se prosadil Jan Fučík a domácí vedli 1:0. Vedení ovšem dlouho nevydrželo. Dvě minuty nato totiž pěknou akci hostujících hráčů od vlastního vápna zakončoval Tomáš Pavlík a bylo vyrovnáno 1:1.

 

Tento stav také dlouho nevydržel a o tři minuty později se po Pavlíkově přihrace do vápna dostal k míči Stanislav Budík a vstřelil vítězný gól hostí. Frymburk tedy otočil na 1:2. Poslední šanci na vstřelení branky měla Křemže po trestném kopu Kaprála. Jeho pokus, ale těsně přeletěl bránu Mertla, a tak se z tří bodů radovali Frymburští.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Radek Linha, trenér: Proti Frymburku jsme odehráli neuvěřitelný zápas. Jen za první poločas jsme zahodili šest 100% gólů a ve stejném duchu jsme pokračovali i ve druhé půli. Nedali jsme několik šancí do prázdné brány, buď zvonilo břevno nebo střela mířila přes brankovou konstrukci. Diváci při neproměňování našich šancí šíleli a ani se jim nedivím. Nakonec jsme hloupě prohráli. Kluci si musí uvědomit, že stále hrajeme o udržení v přeboru, semknout se a uhrát ještě nějaký bod.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč: Zápas byl těžký zejména díky slunci, které mělo v neděli velkou sílu. Křemže nás v první půli do velkých šancí nepustila a byla to naopak ona, kdo mohl jít do vedení. Filip Mertl nás v bráně podržel, a tak se rozhodlo až ve druhém poločase. Díky vydařeným akcím se nám povedlo utkání otočit a zvítězit nad dalším týmem z vrchní poloviny tabulky. Pozitivní pro nás je samozřejmě získání všech bodů na hřišti soupeře, ale také účast na tomto venkovním zápase. Opět jsme se sešli v dobrém počtu a já doufám, že takto budeme pokračovat i v dalších zápasech.



Sestavy


Sokol Křemže
J. Tretera [-] - V. Decarli [-] , J. Fučík [-] , J. Troup [-] , J. Svěchota [-] , R. Kaprál [-] , P. Rienessl [-] , M. Novotný [-] , G. Filip [-] , P. Kouba [-] , K. Čondl [-]

FC Šumava Frymburk B
F. Mertl [-] - F. Malina [-] , M. Glos [-] , M. Neumann [-] , F. Fatura [-] , M. Pompe [-] , V. Liebl [-] , T. Pavlík [-] , V. Tomka [-] , P. Tichovský [-] , D. Antl [-]

ŽK: 54. S. Budík , 56. V. Liebl .
Hráči zápasu: F. Mertl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - VORÁČEK Patrik (N), SALZER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Frymburské áčko hraje ve stejný den jako béčko. Bude záležet na tom, jak si týmy rozdělí hráče. Tipuji však výhru Křemže a "hokejky" budou zase hodně vidět.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích