4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přebor má nového lídra! Smrčina si hladce poradila s Dolním Dvořištěm


Branky


19

Předzápasový tip hostujícího Stanislava Přívratského, že zápas vyhraje Dolní Dvořiště rozdílem třídy, nevyšel. Ba naopak. Podle slov fotbalistů Smrčiny to byli právě oni, kdo vyhrál rozdílem třídy. Okresní přebor tak má po dlouhé době nového lídra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bauer otevřel skóre

Zápas jara začal z obou stran opatrně. Po několika minutách se oba týmy rozkoukaly a začaly si vytvářet šance. Domácí už mohli ve třicáté minutě vést 2:0, to by ale musel domácí kanonýr Radek Bauer zamířit přesněji. Bauerovi se však podařilo skórovat čtyři minuty před poločasovou přestávkou, kdy se uvolnil přes obránce a na vzdálenější tyč otevřel skóre – 1:0. Více se v první půli nestalo, a tak Horní Planá šla do kabin spokojenější.

Domácí navýšili své vedení

Po změně stran se podařilo domácím navýšit vedení. Bednář vedl míč až k brankové čáře, odkud nahrál na malé vápno Janu Boháčovi, který poslal Smrčinu do dvoubrankového vedení – 2:0! Šest minut nato přišlo snížení z kopačky Michala Rubeše a rázem bylo utkání dramatičtější – 2:1. Hosté byli díky kontaktní brance na koni, ale z toho je dvě minuty nato sesadil domácí útočník Marek Bednář, který prokázal svou bojovnost a vrátil Smrčině dvoubrankové vedení – 3:1. Od této branky kralovali na hřišti už jen domácí, kteří ještě v samotném závěru vylepšili skóre na 4:1, když Klik přihrával před prázdnou bránu Vojtěchovi Rynešovi. Smrčina tak ovládla druhý vzájemný duel (první skončil výhrou Dolního Dvořiště 2:1) a posunula se na první příčku, právě před Dolní Dvořiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Radek Bauer, hráč: Na tento zápas jsem se velice těšil a nic, než výhra nepřidala v úvahu. Důležité 3 body máme, a to je asi vše, co bych k tomu napsal. Jen bych na závěr chtěl pogratulovat k velice dobrému tipu S. Přívratského, že opravdu zápas byl rozdílný třídou! A pochválit bych chtěl celý tým, protože už před zápasem to kluci brali zodpovědně, což nebývá zvykem!

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Bohužel zápas roku jsme nezvládli. Po hrubých chybách nás domácí ztrestali i když na tohle jsme kluky upozorňovali. Domácí mají šikovné kluky vepředu a ty nám ukázali produktivitu. Nemůžu některým upřít snahu a bojovnost, ale bohužel to bylo málo. Máme před sebou ještě 15 bodů, takže zbraně neskládáme a jdeme dál, i když ta prohra mě opravdu se**!!! Tímto domácím gratuluji za vítězství.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - T. Klik [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , T. Komžák [-] , R. Bauer [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - J. Kubík [-] , T. Zeman [-] , S. Přívratský [-] , M. Vančura [-] , M. Rubeš [-] , V. Kotlár [-] , M. Hajdák [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , O. Kouba [-]

ŽK: 27. M. Truhlář , 44. A. Kvasnička , 64. M. Bednář , 72. J. Boháč , 80. J. Koritar , 86. J. Oškrda - 27. P. Josefík , 54. T. Zeman , 82. L. Plosz .
Hráči zápasu: R. Bauer , M. Truhlář , M. Bednář .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLŠÁK Otakar (N), HOŠEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak. Dolňák má na jaře výkyvy a tolik se mu nedaří, i když stále přebor vede. Po sobotě si ale myslím, že budeme mít nového lídra.

11. 5. 2018 18:44
Výhra hostů rozdílem třídy...

Tip: remíza

9. 5. 2018 11:34
Výhra domácích o 3 branky

Tip: výhra domácích

Tip: remíza