0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlík znovu padl. Přídolí poslalo Dynamo na předposlední místo


Branky


9. R. Dekret (vl.) , 71. J. Písko , 74. D. Dvořák
17

První vzájemný duel skončil nevídaným debaklem 7:0 pro Přídolí. Druhý zápas už tolik branek nepřinešl, ale přesto v něm Přídolí podruhé v sezóně Světlík vynulovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dekret si vstřelil vlastní gól

Utkání začalo z obou stran opatrně a oba celky se prezentovali ne příliš atraktivní podívanou. Nakopávané balóny z obou stran končily častokrát na hlavách obránců. Jeden takový nakopnutý balón z kopaček Přídolí skončil v deváté minutě na hlavě domácího kapitána Romana Dekreta, který si vstřelil vlastní gól a hosté vedli - 0:1. Nutno říci, že úvodní brance předcházela chyba rozhodčího, který neviděl ruku hostujícího záložníka a místo ní odpískal prohřešek světlického Vincíka. Z následného přímého kopu přišel právě nakopnutý balón do vápna domácích...

 

Ani vstřelená branka obraz hry nezměnila a šance přicházeli jen sporadicky. Domácí vystřelili za celý zápas pouze jednou, když Dědič přiťuknul míč Rýparovi, jehož střela z kroku však byla slabá a Puritschera neohrozila. Hosté měli několik příležitostí na vstřelení druhé branky, ale buď je zastavil domácí pomezní rozhodčí, nebo svůj samostatný únik nezakončili tak, jak by chtěli.

Dvě branky a kolaps domácího brankáře

Do druhého poločasu změnili domácí taktiku a hráli více při zemi. To hosté měnili nakopávané balóny s přízemními průnikovými přihrávkami. Po hodině hry domácí trenér prohodil stopera Dekreta se středopolařem P. Píškem, a to se domácím krutě vymstilo. Krátce poté totiž vstřelili hosté dvě branky. Nejprve se domácí v obraně nepohodli a Jaroslav Písko svůj únik z levé strany zakončil na bližší tyč a poté o tři minuty později chyboval domácí Chovančík, který poslal míč vysoko dozadu, kde ho uloupil Dimitrij Dvořák a taktéž střelou z levé strany překonal Schwarze – 0:3.

 

O chvíli později přišel nepěkný moment. Domácí brankář šel pro míč za bránu a zkolaboval. Ihned se k němu seběhli oba týmy a dobrých pár minut ho křísili. Nakonec nebyla třeba ani záchranná služba a Schwarz „po svých“ odešel do kabin. Více se v utkání už nestalo a za celou redakci přejeme Láďovi Schwarzovi brzké uzdravení!



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Zápas s Přídolím byl pro nás velice důležitý, ale štěstí nebylo na naši straně a po individuálních chybách jsme prohráli na domácím hřišti. Je to škoda, ale jedeme dál. Díky všem klukům.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Do Světlíku jsme přijeli v obdobné sestavě jako minulý týden a opět se zadařilo. Zápas spíše připomínal nakopávanou, ale výhra je výhra, historie se neptá. Příští týden nás čeká doma krumlovské B a doufám, že body zůstanou doma.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] - P. Vincík [-] , O. Dědič [-] , M. Smutek [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , J. Mondšpigl [-] , M. Chovančík [-] , R. Šedivý [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , D. Nguyen [-] , M. Kutlák [-] , O. Papaj [-] , V. Písko [-] , P. Schwarz [-] , M. Duciuc [-] , J. Vaindl [-]

ŽK: 75. R. Šedivý - 62. R. Radykhovskyy .
Hráči zápasu: R. Radykhovskyy , J. Písko .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - VINCÍK Jiří (N), VÍTOVEC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Stále mám v paměti podzimní debakl na hřišti Přídolí. Do teď nechápu, jak jsme tam mohli hrát takhle špatně. V odvetě věřím, že těsně vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů