Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


17

Prestižnímu derby sousedů přidalo na pikantnosti i to, že v dresu FC Lipno nastoupil poprvé na vyšebrodském hřišti odchovanec Dynama Karel Krauskopf. Vyšebrodští deklasovali svého soupeře půltuctem branek, ale výsledek se nerodil tak snadno, jak by se zdálo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipenští byli lepší na začátku i na konci první půle, prostřední část však patřila Dynamu

Do utkání vstoupili lépe hosté z Lipna, kteří byli od úvodních minut aktivnější, avšak své šance nedokázali přetavit ve vedoucí branku. A tak se podařilo skórovat domácím na druhé straně, kteří po dvou slepených brankách z jedenácté a třinácté minuty vedli 2:0. Skóre otevřel Richard Bartoň mladší, který se nejrychleji zorientoval a střelou k zadní tyči otevřel skóre. Do dvoubrankového vedení poslal Vyšší Brod po dvou minutách Aleš Jirkal, který dorazil do sítě střelu Bäumla. Do poločasové přestávky se povedlo Dynamu vstřelit ještě jednu branku, a to v pětatřicáté minutě, kdy se z dobrých pětadvaceti metrů prosadil svou desátou brankou v sezóně Robert Bäuml3:0. Následně se do hry dostali znovu lipenští fotbalisté, kteří však nedokázali využít nepřesností ve hře domácích, a tak šli do kabin s poněkud svěšenými hlavami.

Domácí udeřili v závěru utkání ještě třikrát

Do druhé půle vstoupilo Lipno v úplně jiném rozpoložení a bylo Vyššímu Brodu vyrovnaným soupeřem, alespoň co se skóre týče. Avšak v jednaosmdesáté minutě ukončil lipenské snažení Jan Rohlík, který obešel tři lipenské obránce a s pomocí teče zvýšil na 4:0. Pátý zásah do sítě Dočkala přidal o šest minut později dobíhající Josef Filip, jemuž naservíroval míč Dibďák – 5:0. Tenisového kanára dokonal v devětaosmdesáté minutě střelou k pravé tyči Filip Klíma6:0. Dynamo si tak po překvapivém výprasku v Přídolí zlepšilo náladu a potvrdilo roli nejofenzivnějšího celku okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Trenér domácích: Jsem rád, že se do sestavy pomalu začínají vracet hráči po zraněních, i když zatím jen dva. Ale i tak to bylo znát. Jak Jirkal, tak Dibďák odehráli zápas velmi slušně a měli prsty i ve vstřelených brankách. Nebylo to úplně jednoduché utkání, ale většinu zápasu jsme měli hru pod kontrolou a vyhráli zaslouženě.




Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - F. Klíma [-] , F. Filip [-] , R. Bartoň ml. [-] , J. Rohlík [-] , T. Dibďák [-] , J. Kohout [-] , A. Jirkal [-] , R. Bäuml [-] , P. Prochaska [-] , K. Šerhakl [-]

FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - E. Pač [-] , P. Březina [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , P. Sládek [-] , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , K. Krauskopf [-]

Hráči zápasu: A. Jirkal , R. Bäuml .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - RAPČAN Lukáš (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Vyšší Brod na jaře příliš nezáří, naopak Lipno podává dobré výkony. Tipuji plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích