Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivý vstup domácích do zápasu k bodům nevedl


Branky


16

Další mnoha z lipenských derby se hrálo přímo v Lipně nad Vltavou, kde domácí přivítali Smrčinu Horní Planá. Podzimní duel vyšel lépe Horní Plané, která Lipno porazila 4:0. Odvetný zápas, ale byl už od prvních minut jiný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dvě branky už ve dvanácté minutě

Již v páté minutě se dokázal totiž prosadit z přímého kopu Milan Víšek, jemuž se podařilo prostřelit zeď a překonat Truhláře v brance Smrčiny – 1:0. Ve dvanácté minutě už Lipno vedlo o dvě branky, když míč letící od rohového praporku uklidil do sítě Pavel Sládek 2:0. Hosté byli rychlým nástupem domácího celku hodně zaskočeni a až po několika minutách se začali dostávat do hry.

 

Postupem času začala Smrčina víc a víc vystrkovat růžky, ale branku vstřelila až dvě minuty před poločasovou přestávkou, kdy Bednář dostal krásný balón do běhu, utekl svému strážci, přihrál pod sebe na vápno, kde se míč odrazil k Janu Boháčovi, který s notnou dávkou štěstí snížil na poločasových 2:1.

Hosté zkraje druhé půle otočili skóre

 

Po otočení stran se otočilo také skóre a zásluhu na tom měl hostující útočník Radek Bauer. Ten se nejprve ve 46. minutě výborně uvolnil ve vápně a střelou k zadní tyči vyrovnal na 2:2 a na 3:2 upravil o dvě minuty později, když utekl obráncům a pohodlně skóroval. To však nebylo vše, protože tři minuty nato se podařilo Horní Plané vstřelit další branku. Marek Bednář dostal míč na hranici vápna, obelstil obránce, vystřelil a míč s pomocí teče domácího beka skončil v síti – 2:4. V 58. minutě si pak vzali slovo opět domácí, kteří zásluhou pěkné střely Ondřeje Panského snížili na rozdíl jediné branky – 3:4.

 

Inkasovaná branka dodala krev do žil Smrčině, která opět přepla na vyšší rychlostní stupeň a v 69. minutě byla za svou aktivitu odměněna brankou. To, když se krásně uvolnil ve vápně Bednář a vybídl ke skórování Vojtěcha Ryneše, který nezaváhal a střelou k tyči upravil na 3:5. Dvoubrankové vedení ale vydrželo Horní Plané opět jen krátce. V 76. minutě totiž vygradoval lipenský tlak a Karel Krauskopf vykřesal domácím naději – 4:5. Tu však brzy zhatil jeho spoluhráč Skipala, jenž podle slov z hostujícího tábora předvedl komedii, když dal hlavičku hornoplánskému obránci a poté se sám s velkou bolestí kolene poroučel velmi ochotně na trávník. Předvedená divadelní hra se nelíbila ani domácím hráčům a ti tak následně vypadli z tempa. Tři minuty před koncem pak uzavřel gólový účet zápasu Jan Boháč, který přesně hlavičkoval po rohovém kopu - 4:6.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán: Horní Planá k nám jela bez pochyby pro body, ale nechtěli jsme jim je darovat jen tak. První půle nám vyšla skvěle, ovšem do druhé půle jsme vstoupili bez náboje a během snad pěti minut jsme inkasovali 3x. Pak se hra vyrovnala a byli jsme rovnocenným soupeřem. Za předvedený výkon jsme si určitě bod zasloužili, ale bohužel jsme vyšli na prázdno. I tak chci klukům poděkovat za dobrý výkon.

TJ Smrčina Horní Planá
Marek Bednář, hráč: Přijeli jsme určitě vyhrát, ale Lipno nám rozhodně nechtělo dát body zadarmo, když nám dalo rychlé dva góly. Měl jsem strach, že to nedopadne dobře, ale naštěstí se podařil deseti minutový obrat a my zvítězili.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - E. Pač [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , P. Sládek [-] , P. Csavoj [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , O. Panský [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , T. Kordík [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

ŽK: 37. M. Schober , 85. Z. Skípala - 85. M. Truhlář .
Hráči zápasu: A. Kvasnička , L. Parai .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - KRÁTKÝ Marcel (N), DINKA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Zbyněk Rýpar

Expert: Radek Bauer
Tip experta: výhra hostů

H. Planá si nemůže dovolit prohrát. Bude to jednostranné utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jako fanoušek Dolního DVOŘIŠTĚ si nepřeji nic jiného než výhru Lipna.

Tip: výhra hostů