3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se nekonalo, Slavoj hrál 70 minut proti desíti a vyhrál


Branky


44. M. Paráček , 64. M. Votýpka (p.) , 73. D. Trapl - 13. O. Válek
16

Světlické Dynamo zavítalo na půdu Slavoje Český Krumlov. První vzájemný duel se neodehrál, protože Českokrumlovští měli potíže se sestavou a na zápas se nedostavili. V tomto duelu si oba týmy role prohodily, avšak Světlík dokázal dát dohromady alespoň 11 lidí, v těch však celý zápas neodehrál…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlík šel překvapivě do vedení

Zápas začal velkým tlakem domácího celku, který již ve druhé minutě ohrozil branku, střela však neměla gólové parametry a letěla vedle. Chvíli nato měli českokrumlovští fotbalisté sérii rohových kopů, ale hosté se ubránili. Ve třinácté minutě pak předvedli Světličtí krásnou akci. Rýpar vhazoval na pravé straně, vyměnil si míč s Šedivým, poslal přihrávku mezi dva hráče domácích Dědičovi, který vybídl ke skórování Ondřeje Válka, jenž prostřelil brankáře Votýpku a Světlík vedl senzačně 0:1! Ve dvacáté minutě se pak zranil Šedivý a hosté museli dohrávat utkání v deseti lidech.

 

V dalších minutách byl k vidění zesílený tlak hráčů Slavoje, ale ten vedl jen k několika nepřesným střelám. Do vápna Světlíku létal jeden centr za druhým, ale hostující obrana byla pozorná a většinu z nich odvrátila. Těsně před poločasovou přestávkou chtěl centrovat Martin Paráček, míč mu ale sjel na šajtli, z čehož byl krásný vyrovnávací gól – 1:1.

Domácí kopali dvě penalty

Druhá půle začala opět tlakem domácího týmu, který trval prakticky celý zápas. Hráči Slavoje se však potýkali se špatnou koncovkou a počítat někdo statistiku střel letících mimo branku, tak se dočkáme určitě dvouciferného čísla.

 

Kolem pětapadesáté minuty dostali domácí odměnu v podobě pokutového kopu, když fauloval hostující Chovančík. Domácí fotbalista však výborně chytajícího Schwarze nepřekonal a dorážka z bezprostřední blízkosti letěla nad branku. Schwarz vynikal i v dalších minutách a domácí se trápili a trápili. Z trápení je vytáhl až rozhodčí Šudoma, který neodpískal jasný ofsajd, po kterém Chovančík opět svého soupeře poslal k zemi ve vápně a pískal se druhý pokutový kop pro Slavoj. Míč si postavil domácí brankář Martin Votýpka a suverénně jej proměnil prudkou střelou do levé šibenice. V 64. minutě se tak dostal Český Krumlov poprvé do vedení – 2:1. Klid na kopačky přinesl domácím fotbalistům v 73. minutě Daniel Trapl, který utekl po pravé straně a z rohu vápna prostřelil Schwarze, který před tím měl několik těžko uvěřitelných zákroků – 3:1.

 

V samotném závěru pak zahrozil také Světlík, který mohl snížit, když Dekret šel sám na brankáře Votýpku. Překonat se mu jej však nepodařilo a následnou dorážku Válka zablokovala domácí obrana. Český Krumlov se tak přes mohutný tlak dotrápil k výhře 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Do Krumlova jsme opět dorazili v 11 lidech, věděli jsme, že na nás vlítnou, a to se i stalo. Dali jsme ale první gól a potom přišlo zranění a bylo hotovo. Hráli jsme v 10, ale kluci bojovali a ukázali, že mají veliké srdíčko. Díky moc kluci.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
M. Votýpka [-] - Z. Toman [-] , K. Šťastný [-] , R. Šimášek [-] , M. Strapek [-] , D. Trapl [-] , A. Krák [-] , J. Toman [-] , M. Ješina [-] , T. Bohatý [-] , M. Paráček [-]

TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] , P. Vincík [-] , M. Chovančík [-] , R. Šedivý [-] , O. Dědič [-] , M. Kellinger [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , J. Mondšpigl [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

ŽK: 22. M. Paráček - 65. L. Schwarz .
Hráči zápasu: M. Strapek - L. Schwarz , R. Dekret .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - SUCHÁNEK Daniel (N), VÁLEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Radek Bauer
Tip experta: výhra domácích

Krumlov na domácí půdě neztratí!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Viděla jsem hrát Krumlov proti Planý. Jasná jednička s vysokým výsledkem.

Tip: výhra hostů