Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrčina vyprovodila kanárem Přídolí


Branky


15

Překvapení z minulého kola, kdy Smrčina padla na hřišti Českého Krumlova, bylo po tomto duelu zažehnáno. Horní Planá si s chutí zastřílela a trápící se Přídolí nezískalo na jaře ještě ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli ve čtvrté minutě už 2:0

Domácí vstoupili do utkání skvěle, když už ve druhé minutě slavili branku. Trančík našel přihrávkou na malé vápno Tomáše Komžáka, který bez problémů překonal Puritschera – 1:0. S druhou brankou domácí Smrčina moc dlouho neotálela, protože už dvě minuty po první brance, přidala další. To, když napřáhl domácí kanonýr Radek Bauer a jeho střela zapadla k zadní tyči do sítě – 2:0.

 

Třetí branku přidala Horní Planá ve dvacáté minutě, kdy domácí brankář Truhlář vykopával, míč propadl mezi hostujícími stopery, kteří se nedohodli, kdo míč sebere, a tak si ho sebral Marek Bednář a šel sám na bránu. Technickou střelou k tyči pak zvýšil na 3:0. Tentýž hráč se trefil také v sedmadvacáté minutě, kdy nejprve předvedl ukázkové zpracování hrudí Bauer, našel Bednáře, který prostřelil Puritschera počtvrté – 4:0. Tímto výsledkem také skončila první půle.

Bauer nádherně vymetl šibenici, Klik dorážel do prázdné

Smrčina do druhé půle nasadila pět čerstvých sil, což naopak spíše zapříčinilo zpomalení hry. Domácím to však nevadilo, protože vedli o čtyři branky a v pětapadesáté minutě přidali pátou. Jejím autorem byl znovu Radek Bauer, kterému se povedlo krásnou střelou zpoza vápna vymést šibenici – 5:0. Gólovou tečku za utkáním udělal Tomáš Klik, jenž dorazil do brány střelu Ryneše. Hosté z Přídolí neměli za celé utkání žádnou větší šanci a zaslouženě prohráli. Utkání tak skončilo 6:0 pro domácí Horní Planou.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Marek Bednář, hráč: Zápas nebyl nějak vyhrocený ani záživný, Přídolí dostalo rychlé góly, po kterých odpadlo a spíše bránilo... Víc k tomu nemám co říct, byl to nudný fotbal.




Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , T. Komžák [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , J. Štěpánek [-] , M. Kutlák [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-] , J. Vaindl [-]

Hráči zápasu: R. Bauer , M. Bednář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janda Jaroslav - BAJČÍK Petr (N), DINKA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: výhra domácích

Kočka s myší, Přídolí si odveze debakl, pokud to Planá nepodcení..

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích