0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Dvořiště si spravilo chuť a je zpět na vítězné vlně


Branky


15

Dolní Dvořiště se po nezdaru z minulého kole chtělo vrátit zpět na vítěznou vlnu a upevnit si první místo v tabulce, které zajišťuje postup do 1.B třídy. V cestě „Dolňáku“ však stál čtvrtý Kájov…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krenauerovo pumelice zapadla do brány

Už od prvních minut si šli hosté za třemi body, když si vytvořili několik slibných brankových příležitostí. V brance však skončila pouze jedna, a to dalekonosná pumelice ze sedmnácté minuty z kopačky Jana Krenauera, který tak po sedmizápasové odmlce zavzpomínal, jak chutná pivo po vstřelené brance – 0:1.

 

Hodně aktivní byl také nejlepší střelec soutěže Stanislav Přívratský, který se dostal do několika samostatných úniků, ale žádný z nich neproměnil. Buď mířil vedle nebo ho gólman Galko vychytal, a když už kájovského brankáře překonal, tak orazítkoval tyč.

 

Branku nevstřelil ani Tadeáš Zeman, který si dvakrát naskočil na centr, ale mířil nad. Třetí hlavičku mu pak vychytal Galko.

Domácí měli šance na vyrovnání, ale Hošek definitivně rozhodl

Do druhého poločasu nastoupili kájovští fotbalisté v lepším rozpoložení a s přibývajícími minutami sahali po vyrovnání. Blízko k vyrovnávací brance byl Čabela, který po faulu na Lippla orazítkoval z přímého kopu horní tyč Josefíkovy brány. Další šanci měl Najbrt, který unikl hostujícím obráncům, ale tváří v tvář brankáři Dolního Dvořiště neuspěl.

 

Samotný závěr utkání pak patřil střídajícímu Patriku Hoškovi, který se nejlépe zorientoval v závaru před domácí brankou a definitivně rozhodl o třech bodech pro Dolní Dvořiště - 0:2. Hosté si tak spravili chuť a stále drží první pozici v okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: I když jsme během zápasu sahali po bodu, soupeř zaslouženě zvítězil.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Čekal nás silný soupeř. My jsme ale i tak jeli pro body. Minulý zápas se nám herně nedařilo a zbytečně jsme ztratili. V týdnu jsme si něco řekli a jak bylo vidět, nejspíš to pomohlo. První půli jsme byli jasně lepší a skóre mohlo být jiné než bylo. Škoda, že to tam Standovi aspoň jednou nespadlo. Snad si dnes smůlu vybral a začne mu to tam opět padat. Druhý poločas už z naší strany tak povedený nebyl, ale kluci nechali na hřišti duši a body jsme si odvezli. Za to všechny chválím. Vyzdvihnu ale Žůňu (Michal Hajdák), který odehrál opravdu vynikající zápas.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] , J. Čer [-] - D. Čábela [-] , J. Lippl [-] , L. Mašek [-] , A. Didkivský [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - J. Kubík [-] , T. Zeman [-] , M. Vančura [-] , O. Kouba [-] , V. Kotlár [-] , F. Sulzer [-] , M. Hajdák [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , S. Přívratský [-]

ŽK: 38. J. Němec , 80. I. Didkivský - 36. O. Kouba , 40. T. Zeman , 48. J. Kubík , 90. P. Hošek .
Hráči zápasu: M. Hajdák , J. Krenauer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Reitinger Jiří - ŽILAVÝ Petr (N), BANDÍK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: remíza

Hodně těžké to bude mít lídr v Kájově. Dolní Dvořiště si nemůže dovolit zaváhat před dotírající Horní Planou, tady bych to viděl na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích