Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže vysoko porazila Lipno, Svěchota vstřelil hattrick


Branky


16

Křemežští zlepšili svou hru a poslední dvě utkání vyhráli. Houževnaté Lipno se však zdálo být vyrovnaným soupeřem, tedy alespoň první poločas tomu napovídal. V tom druhém už úřadovalo pouze jedno mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl atraktivní fotbal z obou stran, padlo pět branek

 

Křemežští vstoupili do utkání hodně aktivně a zamkli svého soupeře na jeho polovině. Po několika šancích, které ještě brankou neskončily, přišel rohový kop Kaprála, který našel ve vápně hlavu Jana Fučíka, jenž otevřel v sedmnácté minutě skóre – 1:0.

 

Domácí byli zřejmě spokojeni s jednou brankou a už se dopředu tolik nehnali, naopak růžky začalo vystrkovat hostující Lipno a minutu po půl hodině hry se radovalo z vyrovnání, díky gólu Milana Víška1:1. Křemže si ale vzala vedení velmi brzy zpět. Čtyři minuty nato totiž napřáhl zpoza vápna Vojtěch Decarli a jeho střelu zastavila až síť za zády Dočkala – 2:1. Radost domácích trvala ale pouze do devětatřicáté minuty, ve které dostal krásný míč za obranu Ondřej Panský a mezi nohama brankáře opět srovnal – 2:2.

 

Křemže ale přeci jen první půli vyhrála. V pětačtyřicáté minutě byl faulován ve vápně Rienessl a rozhodčí Adamovič odpískal pokutový kop. Míč si postavil Radovan Kaprál a v klidu proměnil – 3:2.

 

 

Svěchotův poločas

Ve druhé půli si domácí otevřeli střelnici. Lépe řečeno tedy Josef Svěchota, který zvýšil na 4:2 v osmapadesáté minutě, v jednasedmdesáté upravil na 5:2 a hattrick dovršil o osm minut později – 6:2. Hosté vzápětí snížili na 6:3, ale to bylo z jejich strany vše. Křemže pak v závěru utkání ještě upravila skóre na konečných 7:3, kdy Jakub Troup doklepl do brány patičku Vosiky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Věděli jsme, že Lipno zahrát umí, což nám ukázali na domácím hřišti, kdy nás deklasovali 6:0 a proto jsme utkání nepodceňovali a chtěli jsme potvrdit body z Přídolí. Utkání se nám povedlo a aspoň jsme si odčinili prohru na Lipně. Děkujeme všem fanouškům za skvělou podporu.




Sestavy


Sokol Křemže
M. Končok [-] , V. Decarli [-] , J. Svěchota [-] , P. Klimeš [-] , R. Kaprál [-] , J. Fučík [-] , P. Rienessl [-] , M. Novotný [-] , P. Kouba [-] , J. Troup [-] , G. Filip [-]

FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - L. Fenc [-] , K. Krauskopf [-] , Z. Skípala [-] , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , E. Pač [-] , P. Sládek [-]

Hráči zápasu: J. Fučík , J. Svěchota .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - STRÁSKÝ Jiří (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2018 01:38
Diváků bylo nejméně 100 a gól Hamburga byl už v 49 min. - vyrovnání na 3:3.
Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: výhra domácích

Lipnu se poslední zápasy nedaří ,naopak Křemži se daří, proto tipuji těsnou výhru domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích