0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Světlík remizoval s Vyšším Brodem


Branky


15

Podzimní souboj dvou týmů, které mají ve svém názvu Dynamo, skončil jednoznačným vítězstvím Vyššího Brodu v poměru 10:3. Utkání nepříznivě ovlivnilo ošklivé zranění světlického kapitána Adama Novotného, pro kterého musela přijet záchranka přímo na hřiště. Adam Novotný sice od té doby nenastoupil, ale Světlík v odvetě podal bojovný výkon a sebral favoritovi bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Utkání bylo překvapivě vyrovnané již od prvních minut, a proto moc šancí k vidění nebylo. Hosté, kteří jsou zvyklí hrát přízemní fotbal, tentokrát vsadili na dlouhé nakopávané balóny, které však většinou mířili až na brankáře Schwarze. Domácí Světlík měl v prvním poločase jedinou šanci, kdy se po centru z pravé strany dostal k balónu Ondřej Dědič, ale z malého vápna přestřelil branku, kterou hájil gólman Daniel Rapčan. První poločas souboji dvou Dynam skončil tedy bez branek.

Ani druhá půlka branku nepřinesla

I ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal a i šancí už bylo k vidění více, než v poločase prvním. Hosté měli tři větší šance, které vychytal domácí strážce branky Schwarz. Domácí zase mohli udeřit po střele kapitána Dekreta, toho však vychytal brankář Rapčan, a to i Dekretovu dorážku. Skórovat mohl také mladíček v dresu Světlíku Michael Kellinger, když se k němu odrazil míč po rohovém kopu, ale hlouček hráčů prostřelit nedokázal. Velkou šanci měl také Petr Píšek, který už běžel sám na brankáře Vyššího Brodu, byl faulován před šestnáctkou, ale byl z toho pouze přímý kop, rozhodčí neudělil ani žlutou kartu hostujícímu hráči. 

 

Stejně jako v prvním vzájemném duelu, tak i tento duel se neobešel bez zranění světlického hráče. Zhruba dvacet minut před koncem utkání byl faulován Martin Hüttner a musel opustit hřiště z důvodu natažených kolenních vazů. Domácí tak dohrávali v deseti lidech, a to byla voda na mlýn hostujícího celku, který mohl rozhodnout v samotném závěru, ale vyšebrodský útočník po rohovém kopu těsně minul Schwarzovu svatyni. Šlo se tedy za remízového stavu do penalt.

Bonusový bod putuje do Vyššího Brodu

Penaltová loterie vyzněla pak lépe pro hostující tým, který proměnil všech pět pokutových kopů. Za domácí se trefil F. Píšek, O. Dědič, P. Vincík a P. Píšek. Naopak pětku neproměnil R. Dekret, a tak bonusový bod zamířil do Vyššího Brodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Zápas s Vyšákem byl pro nás výzvou, potřebovali jsme uhrát doma body a bod je vcelku dobrej, ale z mého pohledu jsme měli více šancí, tak mě to i mrzí, že to není plnej počet. Zápasu neprospěl pan rozhodčí, který potřebuje ještě čas, aby dostal cit a správě rozhodoval a nebál se rozdávat karty. Děkuju všem klukům za max. výkon.

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka, trenér: Za to, co jsem předvedli, není omluvou ani to, že jsme přijeli v naprosto slátané sestavě. Po deseti minutách jsem hledal v batohu kapky do očí, jak mě pálily. Můžeme děkovat hlavně gólmanovi Rapčanovi, který chytil tři jasné góly a jednu z penalt. Domácí navíc ještě něco zahodili. Po penaltách jsme si sice odvezli dva body, ale musím říct, že spíš všechny tři měly zůstat ve Světlíku. Domácí by si je zasloužili víc.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] , P. Vincík [-] , M. Chovančík [-] , R. Šedivý [-] , O. Dědič [-] , M. Kellinger [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , J. Mondšpigl [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - F. Klíma [-] , F. Filip [-] , J. Kohout [-] , V. Syrovátka [-] , J. Rohlík [-] , T. Račák [-] , D. Poláček [-] , M. Vančura [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

Hráči zápasu: L. Schwarz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - VINCÍK Jiří (N), FILIP Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zde tipuju, že Vyšší Brod přestřílí trápící se Světlík.

Tip: výhra hostů