Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo si vyšláplo na Novou Ves B! Ta veze domů osm kousků


Branky


23. J. Filip , 26. J. Rohlík , 35. J. Filip , 57. V. Pomije , 58. V. Pomije , 66. V. Pomije , 87. J. Rohlík , 90. J. Rohlík
16

Ve Vyšším Brodě se konal den otevřených dveří, tedy ne domácí obrany, ale té hostující – novoveské. Domácí Dynamo si s chutí zastřílelo a k vidění byly dokonce i dva hattricky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali výborně a postupem času začali střílet branky

Vyšší Brod byl od prvních minut jasně lepší a hosty k ničemu nepouštěl. První branku se podařilo Dynamu vstřelit ale až ve třiadvacáté minutě, kdy po úniku jednoho z domácích hráčů přišel centr z pravé strany, který našel hlavu Josefa Filipa a míč skončil v bráně – 1:0.

 

Na druhou branku čekali domácí příznivci pouze tři minuty, to totiž propadl hostující obránce Frühbauer v hlavičkovém souboji uprostřed hřiště a unikající Jan Rohlík už si věděl rady, jak překonat brankáře Nové Vsi – 2:0. Třetí branku přidali domácí v pětatřicáté minutě a jejím autorem byl střelec první branky Josef Filip3:0. Tímto skóre skončila první půle.

Pomije vstřelil čistý hattrick za devět minut

Krátce po poločase přišly tři gólové chvíle domácího Václava Pomijeho, který v rozmezí 57. a 66. minuty nasázel čistý hattrick a rázem se skóre z první půle zdvojnásobilo – 6:0. Dalších dvacet minut branka nepadla, i když šance ke skórování domácí tým měl. Nová Ves se po většinu zápasu jenom bránila, ale když už se dostala na půlku Dynama, tak z toho byl zblokovaný pokus na roh. Na ty by hráči Nové Vsi zřejmě vyhráli. Fotbal se však hraje na góly a ty stříleli pouze domácí. Tři minuty před koncem utkání se prosadil Jan Rohlík, který tedy zvýšil už na 7:0 a v devadesáté minutě pak ztratil míč na soupeřově polovině Loucký, domácí se dostali přes střed hřiště až k vápnu, odkud napřáhl opět Jan Rohlík a jeho střela zaplula do sítě. Také pro něj to byla již třetí branka v utkání, a tudíž zapsaný hattrick. Domácí si tedy bezpečně dokráčeli ke třem bodům a udrželi kontakt se špicí. Kdo si bude mnout ruce, bude domácí pokladník, který určitě zkasíruje oba střelce hattricku.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Na hřiště favorita jsme jeli, jak se očekávalo, v oslabené sestavě. Soupeř nás od začátku k šancím nepouštěl a přehrával nás ve středu hřiště. Bohužel jsme se na moc odporu nezmohli a dostali pěkný příděl... Začátek jara pro nás byl těžký, když jsme dostali hned dva favority soutěže. Ale teď se už musíme zvednout a proti Frymburku nebrat nic jiného než 3 body!



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - F. Filip [-] , R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , J. Rohlík [-] , J. Filip [-] , D. Poláček [-] , R. Bäuml [-] , K. Šerhakl [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

FK Nová Ves - Brloh B
T. Švarc [-] - J. Klein [-] , N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] - J. Anderle st. [-] , V. Loucký [-] , L. Veverka [-] - J. Salzer [-] , V. Borovka [-] - J. Černý [-] , V. Pouzar [-]

ŽK: 13. V. Pouzar .
Hráči zápasu: V. Pomije , J. Rohlík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - ŠERHAKL Karel (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

V zápasech se potýkáme taktéž s nedostatečnou hrací základnou, bohužel lepší to již nejspíše nebude. Avšak na hřiště favorita se jedeme pokusit o překvapení kola a Vyšší Brod více než potrápit!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích