0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Dvořiště si upevnilo první příčku


Branky


9

Hosté byli před utkáním jasnými favority a svou roli také dokázali brzy naplnit. Už totiž po pětadvaceti minutách vedli o tři branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zeman se trefil dvakrát, Přívratský přidal třetí zásah

Od úvodního hvizdu byli častěji na míči fotbalisté z Dolního Dvořiště, kteří měli také několik náznaků šancí. Ve čtrnácté minutě už svou šanci přetavili v gól, když Krenauer našel centrem z trestného kopu Tadeáše Zemana, který otevřel skóre – 0:1! Osm minut nato prošel Zeman přes tři čtvrtiny hrací plochy, narazil si s Kotlárem a síť za zády Pouli rozvlnil podruhé – 0:2! Hosté neměli dost a už o tři minuty později se opět radovali. Krenauer našel krásným pasem za obranu Kotlára, který ještě situaci vyšperkoval přihrávkou před prázdnou bránu na Stanislava Přívratského, jenž se nemýlil a upravil na poločasových 0:3.

Hosté zahazovali jednu šanci za druhou, Zeman neproměnil pokutový kop

Domácí si v poločasové přestávce řekli k zápasu své a do druhé půle nastoupili lépe než hostující Dolní Dvořiště. První velkou šanci měl Loucký, jehož únik však lapil Josefík. Další snahy o zkorigování nepříznivě vyvíjejícího se stavu končily na dobře organizované obraně fotbalistů z pohraničí a výborně chytajícím Josefíkovi. S přibývajícími minutami se hosté osmělili a divákům uspořádali festival zahozených šancí. Sám na bránu šel Kubík, poté i Krenauer, ale neproměnili. Čtvrtou branku měl na hlavě Hošek, ale ani on se prosadit nedokázal. Neujaly se ani střely Přívratského se Sulzerem, ani Tesařův jedovatý projektil. V závěru utkání mohl Zeman zkompletovat hattrick, ale šanci v podobě pokutového kopu zahodil. Utkání tak na půdě Nové Vsi skončilo 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč: Bohužel jsme zápas nezačali dobře a po prohraném prvním poločase, který skončil 3:0, se s utkáním proti takovému soupeři těžko něco udělá. Zápas byl hodně bojovný a plný soubojů, myslím si že hráči obou týmů jsou pěkně "okopaný". Každopádně, vyhrál ten fotbalověší a lepší tým, kterému nezbývá než pogratulovat. Pro nás ty nejdůležitější zápasy teprve přijdou.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: My jsme do Vsi jeli pro body, a ty si taky odvezli. Zápas tedy hodnotím kladně, i když výsledek mohl být jiný. Musím všechny pochválit za dnešní přístup k zápasu. Malinko vyzdvihnu oba naše stopery Kubika se Zemanem, když pod jejich křídly obrana pracuje tak, jak má. Ještě k tomu Zeman dal 2 góly. Vyčníval i Krenauer, který toho hodně naběhal a připravil 2 góly.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - D. Kříž [-] , R. Klein [-] , N. Frühbauer [-] , J. Klein [-] - A. Varon Iza [-] , L. Veverka [-] , D. Smejkal [-] , T. Březina [-] - V. Borovka [-] , F. Bauer [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - J. Kubík [-] , T. Zeman [-] , M. Vančura [-] , O. Kouba [-] , L. Doucha [-] , V. Kotlár [-] , F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , S. Přívratský [-]

ŽK: 43. D. Kříž , 89. T. Březina .
Hráči zápasu: J. Kubík , T. Zeman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Reitinger Jiří - VEJVODA Jiří (N), BANDÍK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Stanislav Přívratský
Tip experta: výhra hostů

Do Vsi si jedeme pro jasné tři body o tom žádná...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů