Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty vyloupily Přídolí


Branky


9

Přídolí přivítalo Malonty, které nerady hrají na malém hřiště. První půli nezačali hosté dobře, přesto zápas nakonec zvládli a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

J. Štěpánek patičkou otevřel skóre, Sycha vyrovnal z penalty

Hostujícímu celku se od úvodních minut nedařily rozehrávky, vázla souhra a z toho plynula nulová šance ke vstřelení branky. Přídolí naopak začalo aktivně a dostávalo se na dostřel branky, kterou hájil matador Bílý. V 18. minutě se dostali domácí trochu šťastně do vedení. Rychlou akci po pravém křídle zakončil obdobným způsobem jako ve čtvrtečním duelu Evropské ligy Aaron Ramsey Jakub Štěpánek a domácí tak vedli 1:0.

 

Hosté se dostali do první velké šance po půl hodině hry, kdy z levé strany rozehrál rohový kop Žalud, míč si našel na malém vápně Hatala, ale ze slibné pozice přestřelil. Pět minut nato chybovali hosté v rozehrávce, ale prudkou střelu domácího fotbalisty vyškrábl Bílý na roh.

 

Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 1:0, tak rozhodčí ve 43. minutě odpískal faul na střídajícího R. Svatoně a z nařízené penalty nadvakrát vyrovnal na poločasových 1:1 Milan Sycha. Domácí si však mohli vzít vedení zpět v posledních vteřinkách první půle, ale Bílý vytasil opět parádní zákrok.

Hosté vstřelili čtyři branky během dvaceti minut a bylo hotovo

Do druhého poločasu vstoupily Malonty v úplně jiném rozpoložení a hned to bylo na jejich hře znát. Díky zlepšené kombinaci se dostávaly do gólových šancí, které také dokázaly proměňovat. Tu první využil v 58. minutě Robin Hatala, který se dokázal prosadit po centru Sychy z přímého kopu – 1:2. Čtyři minuty nato se zapsal podruhé mezi střelce Milan Sycha, jenž krásnou střelou do šibenice zvýšil na 1:3.

 

V 67. minutě se opět prosadili hosté z Malont. Svatoň dostal přihrávku do vápna, křižně vystřelil, brankář Puritscher míč sice vyrazil, ale jen k nohám Robina Hataly, který se opět nemýlil – 1:4. Na 1:5 zvýšil o necelých deset minut později Tomáš Faltus, jenž se protáhl ke střele z levé strany a vymetl vzdálenější šibenici – 1:5.

 

Poté už se dokázali prosadit jen domácí. Brzy po páté inkasované brance snížil Ruslan Radykhovskyy a na konečných 3:5 upravil Dimitrij Dvořák.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Zápas pro nás začal dobře, krásný gól Kuby si budeme ještě dlouho pamatovat. Co ovšem stálo za naším výkonem v druhé půli, to je otázka. Jako bychom si s malontskými vyměnili role. Na toto musíme zapomenout a příští týden v Kájově musíme zabojovat a předvést lepší herní projev.

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Vítězství hlavně po výkonu v druhé půli, naprosto zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , J. Štěpánek [-] , M. Kutlák [-] , V. Písko [-] , M. Duciuc [-] , P. Mittasch [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Kouba [-] , A. Preusler [-] , M. Beneda [-] , M. Sycha [-] , T. Faltus [-] , J. Barták [-] , R. Hatala [-] , V. Žalud [-] , J. Doubrava [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 28. T. Faltus .
Hráči zápasu: M. Sycha , T. Faltus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - VÍTOVEC Tomáš (N), SCHWARZ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Stanislav Přívratský
Tip experta: remíza

Tady bude druhá remíza kola 2:2, kde na penalty druhý bod uloupí Malonty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů