1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Světlík v oslabené sestavě vyválčil vítězství nad Křemží


Branky


9

Světlík hostil v prvním jarním kole křemežský Sokol. Domácím chybělo několik hráčů, ať už z důvodu zranění, či vykartování (to v případě Martina Hüttnera). Hosté přijeli v mnohem početnější sestavě a podle papírových předpokladů měli být mírnými favority. Ne příliš atraktivní utkání však skončilo lépe pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle příliš fotbalové krásy nenabídla

První poločas se hrálo ve středu hřiště a příliš šancí k vidění nebylo. Hosté měli velký počet rohových kopů, ale domácí fotbalisté se dokázali vždy ubránit. Na druhé straně mohl otevřít skóre Šedivý, který vystihl nepřesnou rozehrávku křemežského celku, ale svůj únik brankou nezakončil. Další šanci měl Kellinger, který se dostal ve vápně k odraženému míči, ale bránu přestřelil. První půle skončila tedy bez branek.

Druhý poločas nabídl více šancí, jeden sporný moment a jeden gól

Obraz hry ve druhém poločase byl velmi podobný tomu z první půle. Oba týmy se trápily s hřištěm, když musely zpracovávat i zdánlivě lehké míče. Po dvaceti minutách druhé půle byla k vidění první střela na bránu, kterou vyslal hostující Kaprál z dobrých třiceti metrů, ale světlický brankář Schwarz vytáhl parádní zákrok. Z následného rohového kopu nebylo nic.

 

To o pár minut později přišel nejdiskutabilnější moment utkání. Hostující hráč zaběhl na centrovaný míč až na hranici autové čáry, odkud jej vracel před bránu. Domácí hráč však chytil míč do ruky, protože předpokládal, že odvrácený míč už byl za lajnou. Pomezní rozhodčí však odkop od brány nesignalizoval a hosté se tak dožadovali pokutového kopu. Hlavní sudí Marek ovšem viděl míč za autovou čarou a po diskuzi s pomezním byl nařízen odkop od brány.

 

V 76. minutě pak přišla jediná gólová chvilka utkání. Domácí zahrávali aut z pravé strany, který dolétl až k nohám nabíhajícího Ondřeje Dědiče, jenž šikovně nastavil nohu a míč se kolem tyče dostal do sítě – 1:0! Křemže pak zvýšila obrátky a snažila se o vyrovnání a byla k němu blízko krátce po inkasování branky. To by ovšem Jakub Friš musel svůj únik lépe zakončit. Nutno podotknout, že se skvěle vrátil domácí kapitán Dekret, který Frišovi situaci ztížil. Chvíli na to byl v dalším úniku Kaprál, ale domácí brankář mu doslova ukradl míč z pod nohou a z šance tedy nebylo nic. Světlíku se ale také podařilo zahrozit. Nejprve unikal po levé straně Dekret, ale zradil ho terén, a tak svou střelu poslal mimo tři tyče. Poté zahrozili domácí po pravé straně, kde dostal přihrávku do ulice Válek, následně přihrál pod sebe na Petra Píška, ale přihrávka středopolaři domácích skončila pouze na jeho patách a z šance nebylo nic. Domácí už pak zbylé minuty ubránili a vrátili Křemži podzimní porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér: Do zápasu s Křemží jsme šli citelně oslabeni a já s velikou obavou, protože zimní příprava nebyla ideální, ale vyšlo to a máme důležité body. Všem klukům moc děkuji.

Sokol Křemže
Jakub Troup, hráč: Konečně jsme se sešli v početnější sestavě a mohli jsme častěji střídat oproti oslabenému Světlíku. Bohužel tuto výhodu jsme nedokázali využít. Celý tým bojoval s terénem světlického hřiště a neproměněné šance nás mrzí. Bohužel jak to bývá, štěstí přálo domácím a šťastným gólem zvítězili. Sporné situace vždy řešil rozhodčí ve prospěch domácích, a tak i posoudil jasnou ruku ve vápně, kdy domácí hráč doslova chytl míč do ruky a byl nepochopitelně nařízen odkop od brány. To už byla naše úplná bezmoc, i když další šance následovali, ale bez úspěchu.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] , M. Chovančík [-] , R. Šedivý [-] , O. Dědič [-] , M. Kellinger [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , J. Mondšpigl [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-] , P. Vincík [-]

Sokol Křemže
J. Tretera [-] - V. Decarli [-] , J. Matoulek [-] , P. Klimeš [-] , J. Friš [-] , R. Kaprál [-] , M. Novotný [-] , P. Rienessl [-] , J. Stráský [-] , J. Troup [-] , G. Filip [-]

ŽK: 67. R. Šedivý - 42. R. Kaprál , 60. J. Troup , 65. P. Rienessl .
Hráči zápasu: R. Dekret , P. Píšek - J. Friš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Marek Jan - RÝPAR Zbyněk (N), VORÁČEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Stanislav Přívratský
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že to bude vyrovnané utkání ve kterém Světlík vyhraje 2:1.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů