2:1
(1:0)
68. L. Mašek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavoj ovládl derby s Kájovem


Branky


27. K. Šťastný , 55. M. Švec - 68. L. Mašek (p.)
9

Rezervu Českého Krumlova čekalo hned na úvod jarní části derby s Kájovem. Jasnými favority měli být hosté, ale zápas se jim vůbec nepovedl. Domácí naopak posilněni o několik nových tváří měli utkání jasně pod kontrolou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný nejprve napálil tyč, poté otevřel skóre

Český Krumlov začal utkání velmi aktivně a již ve třetí minutě zahrozil centrem z pravé strany do vápna, kde číhal jeden z útočníků, ten však bránu Kájova přestřelil. Minutu nato zahrávali domácí přímý kop, míč si našel Elfmark, ale z bezprostřední blízkosti bránu minul.

 

V pětadvacáté minutě se poprvé do šance dostal také dosud bezzubý Kájov. Z levé strany unikal Petr Doubek, ale svou střelu či střílený centr poslal podél vápna do autu. Následně se opět dostal do šance Petr Doubek, který těžil ze spolupráce Didkivského a Maška, ale střelu z levé strany brankář Votýpka kryl.

 

Dvacátá šestá minuta nabídla velmi pohlednou kombinaci domácích fotbalistů, kdy míč doputoval z pravé strany přes několik hráčů až na vápno k nikým nehlídanému Šťastnému, jenž trefil pěknou střelou tyč. Bohužel pro domácí pak Šimek už nestačil míč dorazit do prázdné brány. Slavoj ale tato šance nemusela příliš mrzet, protože se po chvíli radovali z gólu. Gólman Galko vyhodil míč na Čabelu, jenž míč zpracoval pouze k nohám Kamila Šťastného, který udělal kličku obránci a pod padajícím Galkem otevřel skóre – 1:0!

 

Těsně před poločasovou přestávkou byly k vidění dvě šance Kájova. Nejprve z rohu hlavičkoval jeden z hráčů do autu a poté Petr Najbrt ve slibné šanci vyslal na Votýpku pouze slabou střelu.

Švec navýšil vedení domácích, Kájovští poté snížili z penalty

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří podnikli rychlou akci po pravé straně. Zbyněk Doubek stihl míč ještě před zámezím, posunul na Jiřího Tomana, který patičkou mohl skórovat, ale to by jeho pokus musel být přesnější.

 

V 55. minutě se diváci dočkali druhé branky v síti Kájova. Hostující Čer zachytil přihrávku mířící na Matěje Švece, ten mu však míč uloupil, ve vápně položil kájovského kapitána naznak a střelou ke Galkově pravé tyči rozvlnil síť – 2:0!

 

O deset minut později mohl snížit hostující P. Doubek, který se dostal k odraženému míči, ale svou střelu poslal vysoko nad. Vzápětí kájovský Mašek krásně našel na hranici vápna Najbrta, který udělal kličku obránci, ale ten ho fauloval a rozhodčí Petroušek odpískal mohutným hvizdem pokutový kop. Míč si postavil Lubomír Mašek a střelou k pravé tyči snížil na 2:1.

 

Poslední desetiminutovka patřila Kájovu, který se snažil o vyrovnaní. Baláž našel průnikovou přihrávkou Najbrta, ale ten se střelou otálel, a tak ho stihl doběhnout domácí obránce a střelu zblokovat mimo tři tyče. Pět minut nato mohl skórovat domácí Krák, kterému doslova namazal Žilavý, ale ten trestuhodně minul téměř prázdnou bránu. Poslední šance zápasu byla k vidění v 88. minutě, kdy Žilavý našel centrem z pravé strany ve vápně úplně osamoceného Najbrta, ten však ve velké šanci přestřelil. Derby tedy vyhráli domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Michal Šimek, hráč: Šli jsme štěstíčku naproti a získali tři body.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Krumlov nás od začátku překvapil pohybem a tlakem. Nedávali však tutovky. Na oba góly jsme jim přihráli my a proto jsme prohrávali 2:0. Nakonec jsme z penalty korigovali na 1:2. Ještě jsme měli v závěru šanci při hlavičce Najbrta.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
M. Votýpka [-] - R. Šimášek [-] , J. Rada [-] , M. Pils [-] , M. Paráček [-] , A. Krák [-] , M. Ješina [-] , M. Elfmark [-] , Z. Doubek [-] , J. Čermák [-] , J. Babouček [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Němec [-] - J. Čer [-] , P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , L. Mašek [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 72. M. Pils - 57. L. Mašek , 77. I. Didkivský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SUCHÁNEK Daniel (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zbyněk Rýpar

Expert: Stanislav Přívratský
Tip experta: výhra hostů

Výhra Kájova 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích