3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves sahala na body, ale Smrčina vedení udržela


Branky


30. R. Bauer , 43. J. Koritar , 79. T. Klik - 14. J. Pouzar , 76. V. Loucký
0

HORNÍ PLANÁ - Domácí nečekal lehký soupeř, neb se Nové Vsi v této sezóně velmi daří. Před tímto duelem držela pátou příčku, kterou i přes prohru na půdě Smrčiny udržela. Domácí spasil jedenáct minut před koncem Tomáš Klik.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili první půli

Utkání začalo lépe pro hostující Novou Ves, která se dostala ve čtrnácté minutě do vedení. Václav Loucký obdržel balón od Pouzara, počkal, než mu Jan Pouzar naběhne, přihrál mu balón mezi obránce a druhý jmenovaný tak postupoval sám na brankáře domácích, kterého na dvakrát překonal a poslal Novou Ves do vedení – 0:1. Smrčina hru po inkasované brance zlepšila a hnala se za vyrovnáním, které přišlo přesně po půl hodině hry. Rychlá přihrávka mezi obránce našla Radka Bauera, který si tváří v tvář poradil s brankářem Poulou a vyrovnal na 1:1. Druhá branka Smrčiny přišla ve třiačtyřicáté minutě a byla totožná s tou první, akorát na Poulu šel sám Jan Koritar a rovněž se nemýlil. Branek v prvním poločase mohlo padnout víc, ale šance, které si jeden či druhý tým vytvořil neskončily brankou. Za zmínku stojí břevno Kleina z trestného kopu či závar domácích před brankářem Poulou, který zachraňoval svůj tým na brankové čáře. První půle tedy skončila lépe pro domácí, kteří ji vyhráli 2:1.

Loucký vyrovnal, ale Klik o tři minuty později rozhodl o vítězství Smrčiny

Druhé dějství bylo vyrovnané s šancemi na obou stranách. Vyrovnat mohl Borovka, ale svou hlavičku neposlal mezi tři tyče. Vedení Horní Plané mohl navýšit jeden z útočníků, ale domácí obrana na poslední chvíli rychlý únik zastavila. V 76. minutě přišlo vyrovnaní. Anderle poslal krásný míč za obranu do vápna k levé tyči, kde číhal Václav Loucký a balón uklidil za bezmocného Dinku – 2:2. Vyrovnaný stav ale vydržel pouhé tři minuty, neb vítězství na stranu domácí Smrčiny strhnul Tomáš Klik, který šel sám na Poulu a nezaváhal – 3:2. Na konci utkání pak přišel menší tlak novoveských fotbalistů, ale vyrovnání už nepřišlo. Domácí si tak připsali velmi cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Na zápas jsme přijeli ve 12 lidech, z toho několik mělo v nohách zápas "A" týmu, a to se na nás ke konci zápasu také podepsalo. Jak jsem psal už v tipovačce, na hřišti favorita jsme mohli spíše překvapit, což se nám skoro povedlo. Zápas jsme odbojovali a dali do něj všechno, za což bych chtěl všechny pochválit.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Kostínek [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , T. Klik [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-]

FK Nová Ves - Brloh B
E. Poula [-] - R. Klein [-] , V. Jungwirth [-] , R. Postl [-] - J. Pouzar [-] , V. Loucký [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] , P. Cába [-] - T. Hüttner [-] , V. Borovka [-]

ŽK: 11. P. Kostínek , 27. T. Klik , 83. J. Koritar - 13. R. Klein , 23. R. Postl , 40. V. Borovka , 60. T. Březina , 85. J. Pouzar .
Hráči zápasu: T. Klik - P. Cába .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holub Jaroslav - BAJČÍK Petr (N), STOLARIK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.