Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí nestačilo na Dolní Dvořiště, Přívratský se znovu trefil


Branky


3. V. Kotlár , 42. P. Varhol , 47. S. Přívratský , 79. J. Kubík (p.) , 88. S. Přívratský - 52. J. Písko , 68. V. Písko (p.)
1

DOLNÍ DVOŘIŠTĚ - Neoblíbený soupeř domácího FK přijel pouze v devíti lidech. Přídolí bojovalo, ale na domácí celek, který táhne střelecky Stanislav Přívratský, nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kotlár s Varholem dali utkání poločasový výsledek

Dolní Dvořiště vstoupilo do utkání skvěle, když už ve třetí minutě poslal domácí celek do vedení Vasil Kotlár – 1:0. Následující minuty pak patřily domácím, kteří měli neustálí tlak. Hosté z Přídolí, kterých přijelo pouze devět, se prakticky nedostali ani za polovinu hřiště. Domácí pálili jednu šanci za druhou a poté se do menších šancí dostali i hosté, kteří těžili z přesně nakopnutých balónů za obranu domácích. Zejména to byl Radykhovskyy, který dělal neplechu v dolnodvorské obraně. Domácí zvýšili svůj náskok zásluhou Petra Varhola, který překonal Mittasche po rohovém kopu a následném centru Hajdáka ve dvaačtyřicáté minutě – 2:0.

Přídolí se dotáhlo na rozdíl jediné branky, ale domácí překvapení nedopustili

Hned dvě minuty po poločasové přestávce se prosadil Stanislav Přívratský a s Přídolím to vypadalo už hodně zle – 3:0. Když ale po skvělém uvolnění Radykhovskyyho snižoval Jaroslav Písko a v osmašedesáté minutě z penalty Vladislav Písko, tak se domácí mohli strachovat o výsledek – 3:2. Rozhodčí Reitinger ale odpískal pokutový kop také na domácí straně, který bezpečně proměnil Jakub Kubík a uklidnil domácí tým – 4:2. V osmaosmdesáté minutě pak pečetil výsledek Stanislav Přívratský, kterého našel po krásném uvolnění Plosz, a uzavřel na konečných 5:2 pro Dolní Dvořiště.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: Vítězství se zdá být jednoduché, ale není. Soupeř k nám přijel v 9 lidech, poctivě zaparkoval autobus na vápno a celý zápas dobře bránil. Tím před nimi smekám, že vydrželi. My jsme ale povinné 3 body uhráli i když jak říkám nebylo to jednoduché. Malinko ale vyzdvihnu Přívratského, který plní přesně to proč jsme ho k nám chtěli. Teď ještě zvládnout zápas na Lipně.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, TJ Sokol Přídolí: V první půli jsme obdrželi gól po hvizdu a do šatny, ale nijak výrazně jsme to na sobě znát nedali. Naopak jsme se vztyčenými hlavami šli do druhého poločasu a dokázali jsme něco, co si při zahájení zápasu zaručeně nepředstavoval nikdo. Výkon celého týmu ocenili i domácí hráči a my můžeme být hrdí za výkon, který jsme v Dvořišti předvedli.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - V. Kotlár [-] , S. Přívratský [-] , J. Krenauer [-] , P. Varhol [-] , M. Hajdák [-] , L. Plosz [-] , O. Kouba [-] , T. Zeman [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - J. Písko [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , M. Kutlák [-] , V. Písko [-] , M. Puritscher [-] , P. Gamba [-]

ŽK: 68. P. Josefík .
Hráči zápasu: S. Přívratský - M. Štěpánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Reitinger Jiří - FAFL Jindřich (N), PECHA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 10. 2017 15:16
Jasná jednička, pokud bude Dolní Dvořiště v plné sestavě, tak není o čem mluvit.