2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Malonty si pohlídaly utkání se Světlíkem a bodově se dotáhly na Křemži


Branky


1

MALONTY – Do Malont přijel Světlík, který se kromě sestavy trápí také s výkony na hřištích soupeřů. Negativní bilance 0 bodů se skóre 6:30 jasně hovořila proti hostujícímu Dynamu. Přesto oba celky na tom byly bodově před utkáním stejně. Do utkání, které se hrálo za velmi chladného počasí a v silném větru, vstoupily lépe Malonty, které brzy otevřely skóre, ale poté byl lepší Světlík. Ve druhém poločase ale domácí přidali branku a Dynamo se nezmohlo už na nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka dala zápasu poločasovou podobu

Malonty vstoupily do utkání skvěle. Již ve čtvrté minutě zahrozily nebezpečným pasem skrz malé vápno na zadní tyč, tam ale hostující Rýpar odvrátil míč na rohový kop. Centr z rohového kopu pak ale nechal Rýpar propadnout na nabíhajícího Karla Beutla a domácí šli do vedení 1:0. Světlík se pak několik minut probouzel. Následně začali hosté vystrkovat růžky a podnikali rychlé protiútoky. Jeden z prvních zakončoval Rýpar, ale jeho střelu zbrzdil vítr a Bílý neměl s chycením potíže. Poté zahrozil hlavičkou Houska, kterého na zadní tyči našel z přímého kopu F. Píšek, ale míč jen těsně minul bránu. Houska měl další šanci o několik minut později, kdy si navedl míč do středu a vystřelil, ale s chytrou střelou, kterou se snažil zakroutit do brány, neuspěl. Domácí hrozili po stranách, ale bojovali proti silnému protivětru, který veškeré jejich nákopy zbrzďoval. Aktivně napadající hráči Dynama několikrát přinutili domácí obranu k chybám z čehož pak následně profitovali, ale bez gólové střely. Několik střel mířící na branku brankář Bílý pochytal, a tak první půle skončila vedením domácích.

Malonty byly ve druhé půli lepším týmem

Druhý poločas domácí Malonty opanovaly a světlické hráče nepustily k ničemu. Naopak sami několikrát nebezpečně zaútočili. Hosté se nemohli srovnat se silným protivětrem a kupili chybu za chybou. Chyby častokrát přicházely ihned po rozehrávky z vlastního pokutového území. Jednu takovou vyrobil brankář Schwarz, který se snažil rozehrát na obránce P. Píška, ale přihrávka našla pouze kopačky domácího hráče, ten byl však zastaven skvělým skluzem O. Válka. Dynamo se dostávalo do útoku jen sporadicky a mělo velké problémy udržet balón. Nepřesné přihrávky kazily herní pojetí Světlíku. Po jednom z faulů před pokutovým územím Malont měli hosté slibnou příležitost k vyrovnání, ale přímý kop rozehráli tak, že míč ujmuli ihned domácí a šli ve třech na jednoho obránce Světlíku. Po několika skvělých zákrocích Schwarze a orazítkování horní tyče skončil míč v zámezí, a tak tento protiútok hráči Dynama přežili bez inkasované branky. V 70. minutě však už branku inkasovali. Domácí rychle rozehráli přímý kop u pravé lajny. Městecký se zbavil dotírajícího obránce, nacentroval míč do malého vápna, kam si naběhl nikým nehlídaný Robert Debnár a rozradostnil domácí fanoušky podruhé – 2:0. Závěrečný nápor Světlíku se nekonal, neb hosté si nebyli schopni vyměnit míč více jak třikrát za sebou, a tak se sami připravovali o šance. Malonty si utkání pohlídaly a vytvořily si na Dynamo tříbodový náskok.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér TJ Dynamo Světlík: Opět se nám potvrdilo, že nám chybí každý hráč a opět jsme doplatili na laciné góly z našich chyb. Je to škoda soupeř byl hodně slaboučký.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Kouba [-] , M. Kravets [-] , R. Debnár [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , A. Olah [-] , M. Městecký [-] , T. Kéri [-] , S. Gocala [-] , K. Beutl [-]

TJ Dynamo Světlík
L. Schwarz [-] , M. Kellinger [-] , L. Vrábel [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , J. Mondšpigl [-] , J. Houska [-] , I. Gondek [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

ŽK: 87. M. Městecký , 89. R. Debnár .
Hráči zápasu: S. Gocala .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - OLAH Radek (N), GONDEK Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 10. 2017 15:15
Jelikož jsem Světličan a nerad prohrávám, tak věřím v aspon bod.