1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro Vyšší Brod, Mašek uviděl červenou kartu


Branky


26. L. Mašek - 15. J. Gondek , 81. J. Gondek
1

KÁJOV - Do Kájova zavítalo Dynamo Vyšší Brod. Přímý souboj o třetí příčku vyzněl lépe pro hostující celek, který šel brzy do vedení. Domácímu týmu pak nepomohl střelec jeho jediné branky Mašek, který se nechal vyprovokovat a za svá vulgární slova uviděl červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gondek vstřelil první branku

Šlágr kola mezi Kájovem a Vyšším Brodem začal lépe pro hostující tým, který šel v patnácté minutě do vedení. Po rychlém brejku se do ostrého úhlu dostal útočník Jiří Gondek a otevřel skóre – 0:1. Ještě před touto brankou dostal L. Mašek žlutou kartu za podražení soupeře. Kájovští vyrovnali přesně o jedenáct minut později, tedy v šestadvacáté minutě. Po rohu Čera se efektivní patičkou prezentoval Lubomír Mašek a bylo vyrovnáno na 1:1. Kájovští mohli jít dokonce do vedení, kdy se sám na brankáře Šestáka řítil Andrej Didkivský, ale neuspěl. První půle tak skončila nerozhodně 1:1.

Mašek si vyšlápl na rozhodčího a uviděl červenou kartu, Gondek rozhodl o vítězství Dynama

Deset minut po začátku druhé půle se po několika sporných situacích rozzlobil na rozhodčího domácí střelec Lubomír Mašek a za svůj vulgární slovník uviděl druhou žlutou kartu a následně červenou, která jej poslala předčasně do sprch. V oficiálním zápise je uvedeno: „Hráč č.10 Mašek Lubomír 2. ŽK následně udělena ČK za hrubé nesportovní chování – Ty d***le jeden.“ Ztráta jednoho muže v poli domácí celek nikterak herně neoslabila. Obrovskou šanci totiž měl Maršál po centru Čábeli, ale domácí útočník ji neproměnil. Nakonec se podařilo skórovat Vyššímu Brodu, který šel devět minut před koncem utkání do vedení. Svou třináctou branku v sezóně vstřelil Jiří Gondek, který křižnou hlavičkou nedal domácímu brankáři šanci – 1:2. V samotném závěru měli domácí několik rohových kopů, které mohli skončit brankou, ale tu největší šanci Čábeli zlikvidoval hostující brankář. Šlágr kola tak vyzněl lépe pro hostující Dynamo Vyšší Brod, které se tak posunulo na třetí pozici právě před Kájov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér TJ Sokol Kájov: Vyrovnané utkání zřejmě rozhodlo vyloučení Maška. Paradoxně jsme potom měli více ze hry, ale soupeř zkušeně rozhodl.




Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Němec [-] , P. Doubek [-] , J. Petřík [-] - I. Didkivský [-] , J. Čer [-] - D. Čábela [-] , L. Mašek [-] , A. Didkivský [-] , O. Maršál [-] , J. Lippl [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - F. Filip [-] , D. Pham [-] , J. Kohout [-] , J. Gondek [-] , R. Bartoň ml. [-] , V. Pomije [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , R. Bäuml [-] , J. Rohlík [-]

ŽK: 8. L. Mašek , 31. J. Lippl , 33. I. Didkivský - 13. V. Pomije , 31. J. Rohlík . ČK: 55. L. Mašek .
Hráči zápasu: D. Čábela - J. Gondek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - KORBEL Karel (N), ŠERHAKL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 10. 2017 15:15
Tady si myslím, že bude remíza, na penalty vyhraje Kájov.