Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí získalo po penaltách bonusový bod, Lipno neproměnilo ani jeden pokus


Branky


0

PŘÍDOLÍ - Přídolí přivítalo nováčka z Lipna, který se usadil v horní polovině tabulky. Lipenští měli skvělý vstup do soutěže, ale nyní se výsledkově trápí. S Přídolím sice drželi krok až do poslední minuty zápasu, ale v penaltovém rozstřelu se nedokázali ani jednou prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skípala těsně před poločasem vyrovnal

První poločas začal lépe pro Lipno, které bylo lepší na míči a kombinacemi se dostávalo až před přídolské vápno, tam ale veškerá snažení hostí většinou končila. První branku diváci viděli v osmadvacáté minutě a vstřelili ji domácí fotbalisté. Lipenští ztratili míč, přišla rychlá přihrávka dopředu na Josefa Píska, kterého marně stíhal lipenský kapitán Březina a Písko vstřelil úvodní branku duelu – 1:0. Když už to vypadalo, že domácí první půli vyhrají, tak skórovali Lipenští. Ve třiačtyřicáté minutě si na rohový kop vyskočil nejvýše Zdeněk Skípala a vyrovnal na poločasových 1:1.

Dvořák vyrovnal šest minut před koncem na 3:3

Ve druhém poločase byli lepší hosté, kteří také brzy skórovali. V šestapadesáté minutě zatáhl míč Krauskopf po lajně, prudkou přihrávkou našel na malém vápně Skípalu, který poslal Lipno do vedení – 1:2. Domácí neměli v následujících minutách téměř nic a jen se bránili. Další lipenský gól visel na vlásku a také přišel. V sedmašedesáté minutě byl ve vápně faulován Marek Schober, sám si postavil míč na penaltový puntík a nekompromisně poslal Lipno do dvoubrankového vedení – 1:3. Jenomže dvoubrankový náskok lipenské fotbalisty uspal a ti usnuli na vavřínech. Šest minut po Schoberově gólu vstřelil totiž kontaktní branku Ruslan Radykhovskyy a bylo to už jen o gól – 2:3. Přídolí se podařilo vyrovnat v 84. minutě, kdy Lipenští ztratili míč, po rychlé přihrávce se dostal balón na kopačky Dimitrije Dvořáka, který obstřelil Krahulce a bylo vyrovnáno – 3:3. Utkání za vyrovnaného stavu dospělo až k penaltovému rozstřelu.

Lipno se netrefilo ani jednou, Přídolí bere bonusový bod

Penaltový rozstřel vyhráli domácí, kteří proměnili všechny své pokusy. Lipenští se naopak netrefili ani jednou a z dobře rozehraného zápasu si odvážejí pouze bod.



Ohlasy k zápasu



FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: Přídolí je pro nás vždy nepříjemným soupeřem. Těžko se srovnáváme s jejich stylem hry. První půle pro nás začala celkem slibně. Byli jsme lepší na balonu, kombinace až po velké vápno nám vycházeli, ale to bylo tak nějak vše. Druhá půle byla lepší pro nás, Přídolí jsme moc k ničemu nepustili a kráčeli jsme si pro tři body, ale velmi lehkomyslně. Soupeř nás potrestal dvěma góly a šlo se na penalty, kdy domácí byli stoprocentní a my bohužel ne.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , D. Pavlis [-] , M. Kutlák [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-] , P. Kainc [-] , T. Šimek [-] , D. Nguyen [-] , P. Mittasch [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - L. Fenc [-] , L. Macák [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , Z. Skípala [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , P. Sládek [-]

ŽK: 56. J. Písko , 66. R. Radykhovskyy , 77. M. Brož - 24. V. Březina , 69. K. Krauskopf .
Hráči zápasu: Z. Skípala .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VÍTOVEC Tomáš (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.