1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby je naše, zní z kabiny Světlíku


Branky


0

SVĚTLÍK - Sobota 21. října nabídla derby mezi odvěkými rivali - Světlíkem a Frymburkem. Hostující tým přijelo podpořit hned několik fanoušků a i těch domácích bylo dost. Oba fanouškovské tábory byly při zápase hodně slyšet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dekret vstřelil jedinou branku utkání

Už úvodní minuty napověděly, jaké derby vlastně bude. Tvrdé souboje, nepřesné přihrávky, bojovná hra, problémy se zpracováním. To byly klíčové aspekty prvního poločasu, který moc šancí nenabídl. O míč se bojovalo hlavně ve středu hřiště, a když už se hra přesunula k vápnu, tak chyběla hráčům přesnost při finální přihrávce.

 

Domácí poprvé vážněji zahrozili z rohového kopu z pravé strany, který kopal Šedivý. Jeho levačka našla spoluhráče ve vápně, ten ale nezakončil přesně. Rohový kop z kopačky Rýpara ze čtyřicáté minuty už ale gólový byl. Skvělý náběh předvedl Roman Dekret, který prudkou hlavičkou vstřelil gól div, že neprotrhl síť – 1:0. Hosté mohli srovnat krátce poté, když Tomka obelstil jednoho z domácích obránců a přihrál Malinovi. Ten však svou střelu z rohu vápna poslal pouze do brankáře Vincíka, který si připsal dobrý zákrok. První půli tedy vyhráli domácí.

Druhá půle patřila Frymburku

Druhý poločas už patřil Frymburku, Světlík se možná zbytečně zatáhl a bránil svůj hubený náskok. Velké šance však nepřicházely ani na jedné straně. Hrálo se podobně jako v první půli.

 

Frymburští hrozili po autových vhazováních, díky nimž se dostávali za světlickou obranu, ale ani jednou z toho branka nepadla. Pěknou akcí se pak prezentovali mladíci ve službách hostí. Tomka přihrál Malinovi, jenž vyslal do samostatného úniku Pavlíka, ten ale Schwarze neprostřelil. (Schwarz musel v poločase vystřídat Vincíka, jehož trápí zranění kolene – pozn. redakce)

 

Frymburští měli další šanci z přímého kopu zhruba dva metry za vápnem, ale Pavlík místo technické střely vsadil na razanci, a to byla chyba. Míč bránu přeletěl. Do další šance se dostával Malina, který už mohl jít sám na Schwarze, ale zastavila ho píšťalka rozhodčího Marka, který odpískal faul Pompeho na domácího obránce. Pompe tak zbytečně připravil svého spoluhráče o šanci. Na konci utkání vyslal překvapivou střelu Šisler, ale ta jen těsně minula pravou tyč. Největší šanci utkání měl zřejmě Glos, který dvě minuty před koncem dostal přihrávku přes malé vápno před prázdnou bránu. Glos však míč netrefil ideálně a de facto brankáři Schwarzovi míč daroval. Poté měli ještě hosté výhodu rohového kopu, který našel hlavu Tomky, ten však bránu přestřelil, a tak domácí Světlík ubránil hubené vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér TJ Dynamo Světlík: Zápas s Frymburkem byl pro nás velice důležitý, museli jsme bodovat, a to na plno. V kabině byla super nálada a i na hřišti to fungovalo, a když ne, tak tam bylo zase srdíčko, a proto máme tři body. Díky.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč FC Šumava Frymburk B: Tato ztráta bodů nás velice mrzí. Nedokázali jsme si pohlídat jeden z rohových kopů domácích a to nakonec rozhodlo. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že s výsledkem něco uděláme, bohužel jsme ve svých šancích selhali, tudíž nám nezbývá nic jiného než se soustředit na další utkání.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
P. Vincík [-] , M. Kellinger [-] , L. Vrábel [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , J. Mondšpigl [-] , J. Houska [-] , I. Gondek [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

FC Šumava Frymburk B
F. Fatura [-] - F. Malina [-] - M. Juhaňák [-] , O. Salzer [-] , M. Pompe [-] , M. Glos [-] , B. Vágner [-] , D. Antl [-] , J. Klim [-] , T. Pavlík [-] , P. Tichovský [-]

ŽK: 50. O. Válek - 71. B. Vágner .
Hráči zápasu: R. Dekret - V. Tomka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Jan - VINCÍK Jiří (N), MĚRTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.