7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod rozdrtil Malonty


Branky


13. J. Gondek , 17. F. Kročák , 23. J. Gondek , 35. R. Bäuml , 50. R. Bäuml , 52. T. Račák , 77. J. Rohlík (p.)
0

VYŠŠÍ BROD - Domácí potvrdili roli jasného favorita a s chutí si proti Malontům zastříleli. Dvakrát se za záda Bílého trefil Gondek s Bäumlem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

J. Gondek zaznamenal dvě branky

Vyšebrodští šli do vedení už po třinácti minutách, kdy se poprvé v utkání trefil jejich nejlepší střelec Jiří Gondek a bylo to 1:0. Druhou branku přidalo Dynamo v sedmnácté minutě, kdy první gól v sezóně zaznamenal František Kročák, domácí tak vedli 2:0. Ani na třetí branku nemuseli diváci dlouho čekat. Ve třiadvacáté minutě se totiž po jedenácté v sezóně trefil Jiří Gondek a s Malonty to vypadalo už hodně zle - 3:0. Pro hostující tým bylo ještě hůře v pětatřicáté minutě. V té se totiž za záda Bílého trefil Rober Bäuml a upravil na poločasových 4:0.

Bäuml se dotáhl na hornoplanské trio

Druhý poločas začal opět brankou Roberta Bäumla, který vstřelil v padesáté minutě osmý gól v sezóně, čímž se zařadil na dělenou pátou příčku v tabulce střelců OP po bok Koritara, Bauera a Bednáře z Horní Plané - 5:0. Dvě minuty nato už to bylo o šest branek! To se totiž trefil Tomáš Račák6:0. Malontští se prakticky celý zápas bránili a do útoku se vydávali pouze sporadicky. Domácí Dynamo pálilo téměř z každé pozice a díky tomu vstřelilo tolik branek. Na konečných 7:0 upravil v sedmasedmdesáté minutě Jan Rohlík, pro kterého tato branka znamenala třetí zásah v sezóně. Rohlíkův gól byl zároveň padesátou brankou Vyššího Brodu v sezóně, což značí, že Vyšebrodší v průměru skórují 5,5 krát na zápas a jsou tak nejofenzivnějším týmem OPM ČK.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Robert Bäuml, hráč FK Dynamo Vyšší Brod: Hned od začátku jsme Malonty zatlačili na jejich polovině a obstřelovali jejich bránu, toto trvalo prakticky celý zápas, až na pár protiútoků Malont, které jsme naštěstí zastavili. I když jsme ale vyhráli 7:0, tak musím říct, že umíme hrát lépe.




Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - J. Kohout [-] , J. Gondek [-] , R. Bartoň ml. [-] , F. Kročák [-] , J. Rohlík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , R. Bäuml [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Beneda [-] , M. Troják [-] , D. Šulek [-] , Š. Šimončík [-] , D. Svatoň [-] , A. Olah [-] , M. Městecký [-] , T. Kéri [-] , S. Gocala [-] , K. Beutl [-]

Hráči zápasu: R. Bäuml .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - PROCHASKA Petr (N), ŠERHAKL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.