Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlík pykal za chyby, Dolní Dvořiště si otevřelo střelnici


0

Světlík přijel do Dolního Dvořiště s cennou výhrou v zádech. Domácí jsou ale na vítězné vlně a vyhřívají se na první příčce. Utkání zvládli a ještě si s chutí zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlík udělal dvě fatální chyby

Světlík nezačal v Dolním Dvořišti dobře a již ve třetí minutě inkasoval z kopačky Stanislava Přívratského, jenž využil špatně rozehrané bekovky a skóroval na zadní tyč – 1:0. Chvíli poté přidal Přívratský druhou branku, když si pěkně naběhl na centrovaný míč. Pískal se však ofsajd. Po patnácti minutách se už ale domácí radovali. P. Píšek ztratil míč, který se po několika přihrávkách dostal až k nohám Petra Varhola, jenž prošel přes Mondšpigla a vstřelil druhou branku zápasu – 2:0.

 

V dalších minutách domácí hrozili rychlými protiútoky, které však obrana Světlíku bezpečně pokrývala. Aktivní byl zejména Krenauer s Přívratským, kteří se často dostávali k balónu, ale na dostřel branky se nedostali. Hosté mohli udeřit po centrovaném míči z přímého kopu, který brankář Josefík nedůrazně vyrazil pouze na hlavu O. Válka, jenž poslal míč do odkryté brány, z té však jeden z domácích obránců míč na poslední chvíli vykopl, a tak se skóre neměnilo. A neměnilo se ani v dalších minutách. Hra v první půli byla plná tvrdých střetů, které ne vždy posoudil rozhodčí Adamovič adekvátně. Na konci první pětačtyřiceti minutovky měl dobré tři minuty rozpravu s domácím kapitánem Kubíkem, který byl nespokojený s jeho verdiktem, když uviděl žlutou kartu za nesportovní chování, poté nechtěl Kubík naklusat k rozhodčímu na kobereček, ale druhá žlutá karta už nepadla. Po tomto incidentu skončila první půle, ve které sice domácí vedli 2:0, ale jen díky tomu, že Světlík vyrobil dvě fatální chyby, jinak byla hra vyrovnaná.

Domácí si s chutí zastříleli

Druhá půle začala brankou domácích, kteří potrestali světlické fotbalisty za špatně rozehraný roh. Na konci rychlého protiútoku byl Stanislav Přívratský a domácí vedli už 3:0. V 56. minutě se poprvé v zápase trefil Ondřej Kouba a svůj gólový účet navýšil o sedm minut později. Domácí tak vedli 5:0.

 

Světlík skóroval v 77. minutě po individuální akci Jana Housky, ale ještě před ním se trefil do Víncíkovy brány potřetí v zápase Stanislav Přívratský, který tak zaznamenal hattrick. Tečku za utkáním udělal v 80. minutě Michael Tesař a domácí si tak připsali tři body za vysoké vítězství 7:1.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: Povinné body zůstaly doma, i když hra nebyla nějak zvlášť oslnivá, myslím, že jsme zápas měli pod kontrolou a hosté nás prakticky neohrozili. Dnes vyzdvihnu Koubu, který se z pozice beka 2x pěkně trefil.

TJ Dynamo Světlík
Marian Gondek, trenér TJ Dynamo Světlík: Přijeli jsme do Dolního Dvořiště v dobré náladě, ale po pár minutách zápasu bylo po všem. Darovali jsme soupeři dva góly a z tohoto šoku jsme se už nezberchali. Výsledek 7:1 je krutý.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - V. Kotlár [-] , S. Přívratský [-] , J. Krenauer [-] , P. Varhol [-] , T. Růžička [-] , L. Plosz [-] , O. Kouba [-] , T. Zeman [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-]

TJ Dynamo Světlík
P. Vincík [-] , M. Kellinger [-] , L. Vrábel [-] , O. Válek [-] , R. Dekret [-] , M. Hüttner [-] , J. Mondšpigl [-] , J. Houska [-] , I. Gondek [-] , P. Píšek [-] , F. Píšek [-]

ŽK: 40. M. Vančura , 90. S. Přívratský - 53. J. Houska .
Hráči zápasu: O. Kouba , S. Přívratský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - FAFL Jindřich (N), VINCÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.