1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrčina otočila utkání proti skvěle bránícím se Malontům


Branky


0

Malonty vstoupily do utkání s taktikou prešovského betonu, která nesla ovoce. Dokonce šly do vedení, ale nakonec stejně tři body brali hosté z Horní Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malonty se bránily, ale skórovaly jako první

Zápas začal tím, že domácí zaparkovali autobus před svým vápnem. Smrčina se trápila a nemohla najít žádné okénko v dost těsné obraně Malont. Ty hrály na rychlé protiútoky a v šestatřicáté minutě šly do vedení! Špatný odkop Adama Kvasničky přiletěl na kopačky Silvestra Gocali, který střelou z první nedal Taranzovi šanci – 1:0. Dobývání malontské obrany pokračovalo a bylo snad ještě těžší než před vstřelenou brankou. První půli nakonec domácí dovedli do vítězného konce a Smrčina si musela v kabině říct k zápasu své.

Hosté otočili utkání v posledních minutách zápasu

Průprava trenéra v kabině Smrčiny zřejmě pomohla, protože ta vstoupila do druhé půle s velkou chutí. Skóre se však stále neměnilo. Blízko k vyrovnání měl Radek Bauer, který krátce po hodině hry zahrával přímý kop. Trefil však pouze horní tyč. Hostující útočník se ale přeci jen trefil. V osmdesáté minutě napřáhl z vápna a propálil vše co mu stálo v cestě – 1:1! O dvě minuty později už hosté vedli. Koritar byl faulován před vápnem, míč si postavil Petr Trančík a klasickým „angličákem“ poslal Horní Planou do vedení – 1:2.

 

Domácí Malonty vrhly všechny síly do útoku a závěrečným tlakem sahaly po vyrovnání. Do útoku se dokonce vrhl v samotném závěru také brankář Goldfinger, ale platný nebyl. Naopak chyběl vzadu na svém místě, neb se míč dostal k Oškrdovi, ten vyslal Marka Bednáře, který dovedl míč do opuštěné brány a hosté tak mohli slavit tři body za výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí týmu TJ Hraničář Malonty: Planá byla po celý zápas lepší, nám však skvěle vycházela obranná taktika a pomohlo i nepřesné zakončení hostů. Rozhodla až červená karta v 75.min. V deseti lidech už jsme byli bez šance. Hráčům patří dík za odbojovaný zápas, zvláště však chci vyzdvihnout výkon veterána R. Krátkého, který v téměř padesáti letech na stoperu v pohodě mazal o generaci mladší hráče..

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí týmu TJ Smrčina Horní Planá: Jeli jsme do Malont vyhrát, ale čekali jsme velmi těžký zápas, a to se taky potvrdilo. Hrát do plných je těžký, ale ve druhém poločase kluci zabrali a po nervózním závěru bereme zaslouženě tři body. Chválím celý tým, ale výborně zahrál Oškrda.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
- M. Goldfinger [-] , M. Beneda [-] , R. Fukal [-] , L. Mezei [-] , S. Gocala [-] , R. Debnár [-] , R. Krátký [-] , V. Žalud [-] , J. Barták [-] , K. Beutl [-] , L. Opelka [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Taranza [-] - L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-]

ŽK: 23. S. Gocala , 40. L. Mezei , 67. V. Žalud - 12. T. Komžák , 44. J. Oškrda , 88. R. Bauer , 90. J. Koritar . ČK: 75. V. Žalud .
Hráči zápasu: J. Oškrda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - OLAH Radek (N), KUCHAŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.