Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

L. Kolaj a L. Mašek se postarali o vysokou výhru Kájova nad Křemží


Branky


2. L. Kolaj , 14. J. Lippl , 38. L. Kolaj , 48. L. Mašek , 56. L. Mašek , 67. L. Kolaj , 77. L. Mašek , 77. L. Kolaj - 1. R. Kaprál
0

Křemežští přijeli do Kájova pouze s jedenácti fotbalisty a do utkání nevstoupili vůbec špatně. Na gól z první minuty ale dokázali domácí ihned reagovat a poté měli utkání ve svých rukách. Křemži se navíc na začátku zápasu zranil Fučík, a tak hosté dohrávali téměř celé utkání v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dvou minutách padly dvě branky

Hned v první minutě padla úvodní branka a postaral se o ni trochu šťastně Radovan Kaprál. Jeho centrovaný míč si totiž do své sítě srazil brankář Galko a hosté vedli 0:1. Gólem mohl také skončit centrovaný míč Lippla, který jej vyslal o několik sekund později. Křemežský brankář Linha ale jeho centr vyrazil do břevna, od kterého se míč odrazil k Luigi Kolajovi, jenž vyrovnal na 1:1.

 

Ani na třetí branku utkání nemuseli diváci čekat příliš dlouho. Ve 14. minutě vyrazil Linha centrovaný míč z kopačky Doubka pouze k nohám důrazného Jana Lippla, který poslal Kájov do vedení – 2:1.

 

Hosté, kteří přijeli v jedenácti lidech, po pár minutách postrádali Fučíka, který se zranil, a tak museli dohrávat v deseti. Těsné skóre drželi až do osmatřicáté minuty, v té se prosadil po centru Maška Luigi Kolaj a hlavou upravil na poločasových 3:1.

Mašek s Kolajem završili hattrick

Ve druhém poločase padaly branky v pravidelném intervalu, který se pohyboval kolem deseti minut. Ve 48. minutě vyrazil brankář Linha střelu I. Didkivského k nohám Lubomíra Maška, který vstřelil čtvrtý gól domácích – 4:1. 5:1 to bylo v 56. minutě, kdy se po dalším z centrů trefil opět Mašek. Jedenáct minut nato se po rohovém kopu Doubka trefil hlavou Luigi Kolaj a zkompletoval tak hattrick – 6:1. Poslední dva zásahy utkání padly během několika sekund. Nejprve se v 77. minutě po centru Petříka prosadil hlavou Mašek, který rovněž završil hattrick a ihned po rozehrávce se trefil po centru Čera počtvrté v zápase Luigi Kolaj, jenž si míč zpracoval a prudkou střelou k tyči nedal Linhovi šanci. Domácí Kájov tak vyhrál 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér TJ Sokol Kájov: Na rychlý gól hostů (1') jsme hned ve druhé minutě odpověděli a zápas už do konce kontrolovali. Soupeři navíc odešel o půli hráč a museli hrát o deseti, čemuž odpovídá i vysoká výhra.

Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč Sokol Křemže: Bylo nás 11 kusů. V první půli hned na začátku se zranil Fučík, a bylo nás 10. Z těch 10 byly dva kusy v hrobu ohledně chřipky. A náš golmys měl problémy se zády. Takže 8:1 je zlatý výsledek. Naše hra postrádala vše ... byli jsme banda pobíhajících duchů, která nebyla schopna ubránit jedinou standardku soupeře.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Čer [-] , J. Haláček [-] , I. Didkivský [-] - J. Lippl [-] , D. Čábela [-] , L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-]

Sokol Křemže
R. Linha [-] - P. Snížek [-] , P. Klimeš [-] , J. Svěchota [-] , D. Čížek [-] , J. Fučík [-] , M. Novotný [-] , R. Kaprál [-] , P. Rienessl [-] , A. Severa [-] , S. Brabec [-]

ŽK: 73. P. Klimeš .
Hráči zápasu: L. Mašek , L. Kolaj .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - SVOBODA František (N), VORÁČEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.