0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže se potýkala se špatnou koncovkou, Malonty vezou tři body


Branky


56. T. Kéri , 68. M. Beneda
0

Křemežští v minulém kole zaváhali na půdě Frymburku B a proti Malontům chtěli zvítězit. Ty přijely oslabené a s jasnou taktikou, která nakonec přinesla své ovoce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Utkání v Křemži začalo lépe pro hostující Malonty, které mohly jít brzy do vedení, když se míč odrazil po rozehraném rohovém kopu na vápno, odkud přišla skrytá střela, kterou však Tretera skvěle vytěsnil na roh. Ten už domácí ubránili bez újmy.

 

Poté už na hřišti existoval pouze jediný tým, a to ten domácí. Křemežští tlačili, ale trápili se s koncovkou. Ve velkých šancích se objevil Kaprál, ale nedal. Mnohokrát šli domácí do přečíslení, ale nedokázali si pořádně přihrát do finální fáze.

 

Finální přihrávka a špatná koncovka tak rozhodly o tom, že první poločas skončil bez branek.

Hosté dvakrát udeřili z protiútoku

Ve druhém poločase už Křemže neměla tolik ze hry a z její strany to byla podle slov Petra Snížka „holomajzna“. Hosté byli naopak fotbalovější, i když neměli nikoho na střídání a hráli na rychlé protiútoky. Jeden takový se jim vyplatil v šestapadesáté minutě. Tomáš Kéri si seběhl na střed, odkud dostal skvělou přihrávku do „české uličky“, kterou zužitkoval na jedničku. V samostatném únik střelou bodlem otevřel skóre – 0:1.

 

Domácí si po inkasované brance vytvořili tlak, ale z toho nic nebylo. Naopak podruhé v zápase udeřily Malonty. Chyba v komunikaci v domácí obraně znamenala další smrtící protiútok Malont. Ten zakončoval v osmašedesáté minutě Martin Beneda, který využil také toho, že gólman Tretera nevyběhl, a pohodlně ho prostřelil – 0:2.

 

Křemežští se se zápasem snažili něco udělat, ale neudělali nic, a tak si Hraničáři vezou z Křemže cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč Sokol Křemže: Měli jsme plno šancí dát fíka na 1:0, ale bohužel. Místo toho jsme dostali dva laciné fíky a ve druhé půlce dopředu nepředvedli zhola nic. Soupeř hrál bez střídání a byl fotbalovější. Nakonec si asi i vyhrát zasloužil.




Sestavy


Sokol Křemže
J. Tretera [-] - J. Friš [-] , G. Filip [-] , D. Čížek [-] , L. Herda [-] , M. Novotný [-] , R. Kaprál [-] , P. Rienessl [-] , T. Matějka [-] , S. Brabec [-] , P. Snížek [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , F. Vosátka [-] , T. Valiček [-] , M. Goldfinger [-] , R. Tomáš [-] , R. Debnár [-] , V. Žalud [-] , J. Barták [-] , K. Beutl [-]

ŽK: 41. M. Beneda , 66. R. Tomáš , 86. T. Kéri . ČK: 89. T. Kéri .
Hráči zápasu: A. Severa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), PAPAJ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.