Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá přejela v lipenském derby Frymburk B


Branky


12. J. Koritar , 14. R. Bauer , 23. R. Bauer , 28. R. Bauer , 32. R. Bauer , 34. J. Koritar , 59. J. Koritar , 66. J. Oškrda , 72. T. Klik , 76. R. Bauer , 84. M. Bednář , 88. M. Bednář , 90. V. Ryneš
0

Frymburští dostali v Horní Plané výprask, který se jen málokdy vidí. Pěti góly se blýskl Radek Bauer, Jan Koritar se pak trefil třikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bauer během osmnácti minut vstřelil čtyři branky

Několik frymburských hráčů dorazilo na zápas v Horní Plané patnáct minut před výkopem, jelikož jeli rovnou ze zápasu A týmu, který hrál v Boršově. Pět hráčů tedy muselo odehrát odpoledne dalších devadesát minut. Navíc se postupem času hostujícímu celku zranili tři hráči, a proto utkání dopadlo tak, jak dopadlo, ale pojďme popořadě.

 

Domácí Smrčina spustila svou ofenzivní smršť ve dvanácté minutě. V té se prosadil Jan Koritar, který předvedl pěknou individuální akci a domácí vedli 1:0. Pak přišly čtyři téměř totožné branky Radka Bauera, který skóroval ve čtrnácté, třiadvacáté, osmadvacáté a dvaatřicáté minutě. Vždy po střele z vápna. Pro útočníka domácích to znamenalo třetí, čtvrtou, pátou a šestou branku v sezóně. Na poločasových 6:0 pak upravil svým druhým zásahem v utkání Jan Koritar ve 34. minutě, kdy střelou z hranice vápna nedal Neumannovi šanci.

Smrčina pokračovala v ofenzivních hodech

Druhý poločas byl z domácí strany ještě drtivější. V 59. minutě zkompletoval hattrick Jan Koritar, toho v šestašedesáté minutě gólově napodobil Jan Oškrda, který těžil z přízemního centru Ryneše a bylo to už 8:0. Frymburští nevěděli, kde jim hlavy stojí a neměli v zápase vůbec nic. Smrčina pálila ostrými znovu v 72. minutě, kdy se prezentoval pěknou patičkou Tomáš Klik, pak o čtyři minuty později vstřelil svůj pátý gól v zápase Radek Bauer a bylo to 10:0. Hornoplanští tak splnili přání diváků, kteří křičeli „Deset, deset“.

 

Šest minut před koncem se trefil poprvé v zápase Marek Bednář a tentýž hráč se prosadil také v 88. minutě, kdy si naskočil na centr a hlavou uklidil míč do sítě. Na konečných 13:0 pak upravoval v devadesáté minutě Vojtěch Ryneš, který obešel obránce a střelou k tyči uzavřel skóre. Frymburští byli šťastní, že už je zápas u konce.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí týmu TJ Smrčina Horní Planá: K zápasu můžu řict, že jsme si s chutí zastřileli. I když jsme dali 13 gólů, tak jich mohlo být i víc. Hosté nám to hodně usnadnili, už od začátku zápasu byli odevzdaní... Pochválím celý tým, i když se vedlo o hodně gólů pořád hráli a neubírali z tempa. Ale pět gólu Bauera a tři Koritara, to je hlavní síla týmu.

FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč FC Šumava Frymburk B: Utkání v Horní Plané pro nás bylo velice těžké. Celý zápas jsme odehráli v jedenácti, navíc hodinu a půl před začátkem tohoto zápasu dohrál v Boršově náš A-tým a to se týkalo pěti hráčů, kteří nastoupili také v Plané. Do branky se postavil neuzdravený Neumann a naší sílu směrem dopředu, Pavlíka, trápí zranění kolene. Pro Planou jsme byli jednoduché sousto, které si dokonale vychutnala. Bohužel se tento týden sešlo vše špatné a my to musíme hodit za hlavu a soustředit se na příští utkání s Vyšším Brodem.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - J. Koritar [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , J. Boháč [-] , T. Klik [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , M. Bednář [-] , A. Kvasnička [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - F. Malina [-] - D. Antl [-] , J. Klim [-] , T. Pavlík [-] , V. Tomka [-] , F. Fatura [-] , P. Tichovský [-] , M. Juhaňák [-] , T. Kaňa [-] , M. Sojka [-]

ŽK: 20. J. Boháč , 51. J. Koritar - 42. V. Tomka .
Hráči zápasu: R. Bauer , J. Koritar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - STOLARIK Štefan (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.