2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí otočilo nepříznivě vyvíjející se zápas v Českém Krumlově


Branky


13. R. Šimášek , 30. V. Švec - 36. V. Písko (p.) , 47. J. Písko , 65. J. Písko , 90. D. Dvořák
0

Přídolí přijelo do Českého Krumlova s tím, že chce navázat na drtivé vítězství nad Světlíkem. Hostujícímu celku se to povedlo a díky Pískům si připsalo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli 2:0

Béčko Slavoje se doma chtělo ukázat a od prvních minut si šlo pro tři body. Hrozilo zejména z protiútoků, které se jim také podařilo dvakrát proměnit. Ve třinácté minutě jeden takový zakončoval Robin Šimáček a Slavoj vedl 1:0. Přesně po půl hodině se radovali domácí znovu a branka byla téměř totožná jako ta první. Tentokrát se ale trefil Václav Švec a domácí vedli už o dvě branky – 2:0.

 

Zaskočené Přídolí, které očekávalo jeden z těch lehčích zápasu, se do ničeho velkého nedostalo, výjimkou byla šestatřicátá minuta, kdy J. Steidl postupoval s míčem do vápna, po kontaktu s obráncem ztratil rovnováhu a rozhodčí Kemény odpískal pokutový kop. Míč si postavil Vladislav Písko a bylo sníženo - 2:1. Tímto výsledkem také první půle skončila.

Přídolí otočilo zápas ve svůj prospěch

Začátek druhého poločasu přinesl branku. V sedmačtyřicáté minutě se uvolnil Jaroslav Písko na levé straně a přízemní střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři šanci – 2:2. Následovala patnáctiminutovka, ve které se snažily oba celky vstřelit branku, ale bez úspěchu. Blíže ke gólu měli domácí, kteří orazítkovali tyč, od které se míč odrazil do hlavy brankáře Mittasche a od té do zámezí.

 

V pětašedesáté minutě už branka padla. Dokonalý obrat ve skóre se povedl Přídolí, konkrétně Josefu Pískovi, který jako správný kapitán využil prázdného středu hřiště, postupoval s míčem až k bráně a tísněn obráncem vstřelil třetí gól Přídolí – 2:3. Po tomto gólu se opakovaly chvíle po vyrovnání. Krumlovští měli velkou porci rohových kopů, ale vysocí obránci Přídolí nedali domácím útočníkům šanci. V poslední minutě zápasu pak zpečetil přídolské vítězství Dimitrij Dvořák, který z hranice vápna přeloboval gólmana – 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč TJ Sokol Přídolí: V první půli jsme nestíhali soupeřův přechod do útoku a řešili jsme nahlas individuální chyby. V poločase si vše kluci vyříkali a druhá půle ukázala, že i přes nepříznivý výsledek dokážeme zabrat a výsledek otočit. Klukům děkuji a už nyní se těším do Nové Vsi, kde jim dlužíme odplatu za jarní debakl. Teď už nás 11 přijede.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
M. Kříž [-] - V. Švec [-] , M. Špát [-] , J. Pils [-] , R. Šimášek [-] , M. Kotlár [-] , J. Lach [-] , M. Kroupa [-] , M. Neckář [-] , M. Štěpán [-] , M. Matěják [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - D. Nguyen [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , D. Pavlis [-] , Z. Moťka [-] , V. Písko [-] , P. Kainc [-] , M. Puritscher [-]

ŽK: 60. Z. Šváb , 65. M. Kroupa , 79. J. Lach , 83. M. Štěpán - 79. D. Nguyen .
Hráči zápasu: J. Písko .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - SUCHÁNEK Daniel (N), KAINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.