0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo podruhé za sebou padlo, Dolní Dvořiště zlepšilo ve druhé půli svou hru a veze tři body


Branky


0

Vyšší Brod měl co napravovat. V minulém kole podlehl Lipnu, ale v sobotu odpoledne jej čekal zřejmě největší soupeř v OP - FK Dolní Dvořiště. To přijelo posilněno vítězstvím nad Horní Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josefík pochytal všechny střely domácích

Vyšší Brod chtěl napravit zaváhání z minulého kola, a tak vstoupil do utkání aktivněji. Z aktivity pramenilo několik rohových kopů, které však domácí Dynamo přetavit v gól nedokázalo. I další minuty patřily domácím, kteří zejména díky Gondekovi ohrožovali hostující branku. Většina míčů totiž směřovala právě na něj. Hosté z Dolního Dvořiště si v první půli nevytvořili žádnou vážnější příležitost a až na pár pokusů, které stejně branku netrefili, to nebylo z jejich strany to pravé ořechové. První půle tak skončila bez branek a velkou zásluhu na tom měl hostující brankář Josefík.

Přívratský otevřel skóre, Krenauer ho následoval

O přestávce zřejmě proběhla v kabině hostujícího celku rázná domluva, neb Dolní Dvořiště vstoupilo do druhé půle jako vyměněné. Najednou to byli hosté, kdo měl více ze hry a kdo diktoval hru. Dynamo se dostalo jen k několika střelám z dálky či standardním situacím, avšak bez gólového příspěvku.

 

Hostující první velkou příležitost spálil Přívratský, když netrefil po pěkném Krenauerově centru branku. V 68. minutě už se ale Stanislav Přívratský nemýlil, když těžil z centru kapitána Kubíka a následně propálil Rapčana. Hosté tak vedli 0:1.

 

Sedm minut nato už hosté vedli o dvě branky! Parádní akci dokonal Jan Krenauer s Růžičkou, který našel středního záložníka Dolního Dvořiště milimetrovou přihrávkou, Krenauer zasekl míč před gólmanem a pohodlně zvýšil na 0:2.

 

Domácí se v poslední čtvrthodině snažili se zápasem něco udělat, ale pár střeleckých pokusů si cestu do sítě nenašlo, a tak Dynamo prohrálo druhý zápas v řadě.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: V Brodě se čekal hodně težký zápas a hrálo se o hodně, navíc nám vypadl Zeman a taky to bylo citelně znát. V první půli dominovali domácí a prakticky nás nepouštěli k ničemu. V některých případech nás zachránil Josefík, který odchytal opět parádní zápas, Nebo domácí šance zahodili. My jsme byli jak opaření. V kabině jsme si něco řekli a do druhé půli jsme šli jak vyměnění. Byli jsme lepší ve všem právě my a za to bych chtěl kluky pochválit. Výborný zápas odehrál Krenauer. Poděkování patří našim fandům, kterých do Brodu přijelo opravdu hodně.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - L. Rapčan [-] , J. Gondek [-] , F. Kročák [-] , J. Rohlík [-] , T. Račák [-] , A. Jirkal [-] , R. Bäuml [-] , F. Filip [-] , P. Prochaska [-] , V. Pomije [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - V. Kotlár [-] , S. Přívratský [-] , M. Marek [-] , J. Krenauer [-] , T. Růžička [-] , L. Plosz [-] , O. Kouba [-] , T. Macanovič [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-]

Hráči zápasu: O. Kouba , J. Krenauer .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Velechovský Miroslav - PROCHÁZKA Petr (N), NOVÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.