Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 12:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves slaví třetí vítězství v sezóně, Krumlov je stále bez bodu poslední


Branky


0

Do Nové Vsi přijelo béčko Českého Krumlova, které minulý zápas na Světlíku neodehrálo. Hosté se sice dostali brzy do vedení, ale Nová Ves zápas otočila a po výsledcích z posledních duelů stoupá tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v první půli

Zápas začali lépe domácí, kteří drželi míč více na kopačkách a snažili se najít okna v hostující obraně, paradoxně první gól padnul, právě když míč byl v držení Nové Vsi. Frühbauer s Cábou se nedohodli při rozehrávce a druhý jmenovaný nabídl útěk hostujícímu Miroslavu Matějákovi, který obstřelil domácího gólmana Černého – 0:1.

 

Po dvaceti minutách se hra vyrovnala a do šancí se začali dostávat také domácí. V pětadvacáté minutě se po faulu na Poulu z levé strany před vápnem k míči postavil Jiří Anderle st., který obstřelil zeď a míč se zastavil až v síti u pravé tyče - 1:1.

 

Na druhý gól se nečekalo dlouho, Březina nakopnul míč na Louckého na pravou stranu, kde domácí útočník získal náskok před obráncem a stříleným centrem před bránu našel Erika Poulu, který střelou, která se otřela o břevno, dal vedoucí gól Nové Vsi – 2:1.

 

Třetí gól padnul opět po standardní situaci, kdy z levé strany nakopával Rudolf Klein na bránu a po fatální chybě gólmana, který se snažil míč chytil nohou, kterou mu míč přeskočil, se radoval z velmi kuriózní branky – 3:1.

 

Čtvrtý gól padnul po souhře na pravé straně, kdy Březina poslal vzduchem krásný balón do malého vápna za obranu, kde se nacházel Václav Loucký a střelou pod břevno zvýšil minutu před koncem první půle na 4:1.

Branka už nepadla

Druhá půle už byla vyrovnanější, se šancemi na obou stranách. Skóre mohl krátce po začátku druhého dějství navýšit Loucký, ale míč při pokusu o lob brankáře hostí skončil mimo. Krumlovští zahrozili pěknou ranou zpoza vápna, která mířila do šibenice, míč však vyškrábl Černý na roh.

 

 

Branka v druhé půli nepadla, a tak domácí slavili třetí výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Václav Loucký, hráč FK Nová Ves - Brloh B: Začátek zápasu se nám moc nepovedl, ale potom jsme získali jistotu na kopačkách a soupeře přestříleli. Vůbec se nejednalo o jednoznačný zápas, ale spíše o vyrovnané utkání, kdy my jsme trestali chyby soupeře. Snad nám to takhle vyjde i příští týden v Kájově.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Černý [-] - R. Klein [-] - D. Smejkal [-] , P. Cába [-] , J. Anderle st. [-] , V. Loucký [-] , T. Březina [-] , L. Veverka [-] - N. Frühbauer [-] , V. Borovka [-] , E. Poula [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
V. Švec [-] - K. Šťastný [-] , Z. Šváb [-] , J. Pils [-] , M. Kroupa [-] , V. Domin [-] , F. Persán [-] , P. Florek [-] , M. Neckář [-] , M. Štěpán [-] , M. Matěják [-]

ŽK: 87. J. Anderle st. - 41. P. Florek , 87. M. Kroupa .
Hráči zápasu: T. Březina .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VEJVODA Jiří (N), DANIEL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.