M. Koza 11.
M. Juhaňák 83. (p.)
M. Koza 88.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 12:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frymburští si vyšlápli na Křemži, ta neproměnila velké množství šancí


Branky


11. M. Koza , 83. M. Juhaňák (p.) , 88. M. Koza - 50. R. Kaprál
0

Frymburk doma nerad rozdává body a toto utkání bylo důkazem. Hosté měli sice více šancí, ale Frymburští byli efektivnější a berou cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koza vstřelil úvodní branku

Začátek zápasu vyšel lépe domácímu týmu, který šel díky brance Martina Kozy v jedenácté minutě do vedení 1:0. Brankové situaci předcházel dlouhý nákop za obranu Křemže, kam si naběhl domácí útočník a po sólo nájezdu se nemýlil. Křemži inkasovaná branka probudila a postupem času si vytvořila několik nadějných příležitostí. První měl Čížek, ale z levé strany trefil pouze boční síť. V té další byl Snížek, který obešel brankáře Malinu, ale trefil pouze prostor, kde se pohyboval a zaskakoval Račák, a tak domácí stále vedli. Frymburští měli šanci na zvýšení svého hubeného náskoku, ale několik střel, které vyslali směrem na Treteru, nebylo zas tak nebezpečných.

 

Zřejmě největší šanci první půle měli hosté po akci Kaprála, který přihrával z pravé strany před prázdnou bránu Anderlemu, ten však trestuhodně svou šanci zahodil. První půli teda vyhráli domácí 1:0.

Kaprál vyrovnal, Juhaňák pak dostal příležitost v podobě penalty

Ve druhém poločase hrála Křemže lépe a byla aktivnější, než soupeř. V prvních minutách měli hosté několik příležitostí ke skórování, ty však pokryl Malina, tedy až na jednu. V 50. minutě obdržel Radovan Kaprál skvělou přihrávku mezi obránce, míč poslal na zadní tyč a bylo vyrovnáno 1:1.

 

Frymburští měli poté několik šancí ze standardních situací. Ta největší z nich byla po Mertlově obstřelení zdi, ale míč skončil jen těsně vedle levé tyče. Na druhé straně měl další dvě šance Kaprál, ale ani v jednom případě Malinu nepřekonal.

 

Hra se přelévala ze strany na stranu a gólem mohla skončit každá šance. Za domácí neproměnil Pavlík, který byl velmi aktivní a dělal křemežské obraně značné problémy, za hosty zase nedal Snížek. Branka padla až sedm minut před koncem utkání, kdy Račák vybídl Pavlíka, který unikal sám na bránu. Svůj únik ale nezakončil, neb ho ve vápně zfauloval Rienessl a rozhodčí Janda nařídil pokutový kop. Nelehké situace se zhostil Martin Juhaňák, který udržel nervy na uzdě a bezpečně proměnil. Domácí tak vedli 2:1.

 

Dvě minuty před koncem pak dal uklidňující branku Martin Koza, který zakončoval hlavou centr Pavlíka – 3:1. Koza mohl v samotném závěru zkompletovat hattrick, ale z dobré střelecké příležitosti raději volil přihrávku na Pavlíka, kterého však Tretera vychytal. Domácí tedy zvítězili 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč FC Šumava Frymburk B: Utkání bylo vyrovnané, ale myslím si, že jsme to v závěru strhli na svou stranu zaslouženě. Jsou to pro nás důležité tři body. Pochvalu si zaslouží Koza s Pavlíkem.

Sokol Křemže
Petr Snížek, hráč Sokol Křemže: Odsud jsme si měli odvést body. Měli jsme víc tutovek než domácí. Za stavu 1:1 jsme to měli zlomit. Šance na to byly. Tak snad za týden si vylepšíme náladu...



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - B. Vágner [-] , V. Tomka [-] , M. Glos [-] , M. Račák [-] , T. Pavlík [-] , V. Tomka [-] , M. Juhaňák [-] , P. Tichovský [-] , R. Mertl [-] , J. Klim [-]

Sokol Křemže
- J. Tretera [-] , V. Anderle [-] , G. Filip [-] , D. Čížek [-] , M. Novotný [-] , P. Snížek [-] , R. Kaprál [-] , P. Rienessl [-] , A. Severa [-] , J. Troup [-] , S. Brabec [-]

ŽK: 22. K. Malák , 57. B. Vágner , 64. R. Mertl - 24. J. Friš .
Hráči zápasu: T. Pavlík , M. Koza .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - MERTL Vlastimil (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.