4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá si lehce poradila s Lipnem


Branky


0

Lipenské derby bylo na programu pátého kola OPM. Týmy z opačných konců Lipna se sešly na půdě toho geograficky severnějšího, tedy Horní Plané. Domácí šli brzy do vedení, které neustále navyšovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bednář poslal Smrčinu v sedmé minutě do vedení

Lipenští vstoupili do utkání na půdě Smrčiny špatně. V sedmé minutě ztratili balón na půli hřiště a Marek Bednář postupoval sám na brankáře Zvonaře, s kterým si poradil na jedničku a otevřel skóre 1:0.

 

V šestadvacáté minutě to už bylo o dvě branky. Rychlonohý J. Koritar obešel kapitána hostí Březinu a přihrál před prázdnou bránu Vojtěchu Rynešovi, pro nějž nebylo složité dopravit míč do sítě – 2:0.

 

Hosté měli první šanci první půle krátce po půl hodině hry, kdy zahrávali standardní situaci ze vzdálenosti třiceti metrů. Střelu domácí gólman vytěsnil pouze před sebe, ale dorážející hráč Lipna nedokázal zamířit přesně a branku netrefil. Pak se našla ještě jedna obrovská šance. Tu měl Panský, kterého našel přesným pasem Kordík, ale útočník Lipna střelou z první branku neohrozil. První půli tak vyhráli domácí 2:0.

Krauskopf kopl klasického "krtka"

Do druhého poločasu vstoupili lépe lipenští fotbalisté, kteří svého soupeře na několik minut zamkli na jeho polovine. Gól však nevstřelili a byli za to krutě potrestání. V sedmdesáté minutě se prosadil Miroslav Truhlář, který hlavou tečoval centr ze standardní situace a Smrčina vedla už 3:0. Uběhly sotva dvě minuty a domácí se radovali počtvrté! Hostující M. Schober promáchnul míč, toho se zhostil domácí Tomáš Klik a zkušeně přehodil gólmana Zvonaře – 4:0.

 

Lipenští měli ve druhé půli pár střel z dálky, se kterými si gólman René Dinka poradil. A Dinka si poradil i se samostatným nájezdem Karla Krauskopfa, ten ve finální fázi kopl klasického „krtka“, a tak bránu domácích příliš neohrozil. Domácí si tedy dokráčeli celkem v poklidu ke třem bodům.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina, kapitán FC Lipno: Do zápasu jsme vstoupili celkem špatně, kdy jsme hned v 7. minutě inkasovali branku. Z naší strany od většiny chyběla bojovka a u soupeřů, jako je Planá, se toto prostě trestá. Do půle to bylo 2:0, nějaké šance jsme měli, ale nedokázali jsme to dotáhnout do konce. Druhý poločas jsme začali aktivněji a soupeře uzamkli na jejich půli. Bohužel to nevydrželo věčně a po brance na 3:0 bylo víceméně rozhodnuto. U nás bych rád vyzdvihnul Marka Schobera, který přijel i přes nemoc a pak Milana Víška a Káju Krauskopfa.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , R. Bauer [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

FC Lipno nad Vltavou
P. Zvonař [-] - K. Krauskopf [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , P. Sládek [-] , F. Dočkal [-] , O. Panský [-] , L. Macák [-] , M. Hamburg [-] , M. Víšek [-]

ŽK: 53. J. Oškrda - 36. P. Sládek , 74. M. Schober .
Hráči zápasu: J. Koritar - K. Krauskopf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reitinger Jiří - BAJČÍK Petr (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.