R. Kaprál 35. (p.)
R. Kaprál 81.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Křemži rozhodoval laik, domácí berou díky Kaprálovi vítězství


Branky


0

Utkání Křemže s Dolním Dvořištěm slibovalo pěknou podívanou. Ještě před utkáním ale nastal jeden zásadní problém. Nedostavil se rozhodčí. Nelehkého úkolu se tak zhostil domácí trenér přípravky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli tlak, z kterého mohli vytěžit mnohem více

V 17 hodin, tedy o půl hodiny později, než se předpokládalo, pískl nový „sudí“ Patrik Voráček do píšťalky poprvé.

 

Úvodní půl hodina patřila hostujícímu celku, který si vytvořil několik stoprocentních šancí. Využít však dokázal pouze jedinou. V šestnácté minutě dostal Stanislav Přívratský krásný pas do vápna, odkud přeloboval domácího brankáře Linhu a poslal Dolní Dvořiště do vedení – 0:1. Tlak hostí pokračoval, ale více branek z něj hosté nevytěžili, což je pak v závěru zápasu muselo hodně mrzet.

 

Domácí poté tlak přečkali a sami se vrhli do útok. V pětatřicáté minutě rozhodčí laik odpískal faul na Kaprála ve vápně a ukázal na značku pokutového kopu. Sám postižený si postavil míč a vyrovnal na 1:1. Další minuty už branka nepadla, a tak první půle skončila nerozhodně.

 

Kaprál devět minut před koncem skóroval

Druhý poločas byl hlavně o emocích. Z těch pramenila nedisciplinovanost a došlo také k několika slovním napadnutím sudího laika. Co se týče fotbalové stránky, tak tu měli v režii spíše hosté, kteří měli z počátku druhé půle tlak. Ten poté opadl a Křemže se dostala znovu do hry. V jednaosmdesáté minutě přišel rozhodující okamžik zápasu. Hráči Sokolu se protlačili až do vápna, kde se nejlépe zorientoval Radovan Kaprál a střelou na zadní tyč rozhodl o vítězství domácího týmu – 2:1.

 

Dolní Dvořiště se po inkasované brance vrhlo do útoku a mělo pár šancí na srovnání, ale žádná za zády Linhy neskončila, a tak Dolnodvorští poprvé v sezóně okusili hořkost porážky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Patrik Rienessl, hráč Sokol Křemže: Když nám chybělo opět spoustu hráčů, jako rýmička Snížek, Egypťan Tretera a další, museli jsme hrát hlavně zezadu. To jsme taky hráli a hostí se k nám před bránu těžko po zemi dostávali. Překonali nás až nákopem, kdy vyběhnuvšího brankáře útočník hostí přeloboval. V dalším průběhu zápasu jsme již delší míče i kombinaci hostí pohlídali a díky dvěma gólům Kapříka jsme zápas otočili a samozřejmě velké bojovnosti celého týmu uhráli až do konce a utrpěli výhru.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: Bohužel dnes se mi to nehodnotí vůbec, ale vůbec dobře. První věc je taková, že si prostě rozhodčí nedorazí na zápas a po domluvě to tedy vzal laik od domácích. Samozřejmě nebude pískat tak, aby to nějak ublížilo domácím. Pískal prostě tak jak pískal. Penalta "No Comment " další prapodivné momenty "No Comment ", bohužel. Ale tohle vše jsme nemuseli řešit, kdybychom hráli to, co nás jinak zdobí – fotbal. Do 30. minuty jsme měli výrazně vést a nemuselo se řešit "Co kdyby". Individuální chyby, nedůraznost, zbytečné nakopávaní. To byli hlavní strůjci dnešní prohry. Křivdil bych klukům, kdybych mluvil jen v negativech. Měli jsme tam taky fotbalovost, to ano, ale bohužel málo. Zdobí nás jiné věci, než dlouhý nákop dopředu a tímto se musíme řídit. Křemži můžu pogratulovat k bodům. I když prohra mrzí, tak je to třeba hodit za hlavu, ponaučit se a jít dál. My se teď musíme připravit na další zápas, kde doma přivítáme H. Planou. V dnešním zápase snesli větší měřítko Kubík se Zemanem a Krenauer s Přívratským. K nim se musí v příštích zápasech přidat další.



Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - J. Troup [-] , J. Friš [-] , T. Matějka [-] , J. Kolář [-] , M. Novotný [-] , L. Herda [-] , R. Kaprál [-] , P. Rienessl [-] , G. Filip [-] , V. Anderle [-]

FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - J. Kubík [-] , S. Přívratský [-] , P. Hošek [-] , M. Vančura [-] , F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] , M. Marek [-] , T. Zeman [-] , M. Tesař [-]

Hráči zápasu: R. Kaprál , P. Rienessl - T. Zeman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRT Martin - STRÁSKÝ Dušan (N), KROIHER František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.