4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2017 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk byl Kájovu vyrovnaným soupeřem, debakl je pro něj krutý


Branky


0

První zápas 5. kola se hrál už v pátek. Na půdu Kájova zavítalo frymburské béčko, které si chtělo odvést z Kájova alespoň bod. Domácí hned v úvodu udeřili, ale to bylo na hodně dlouhou dobu vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A. Didkivský po šťastném odrazu otevřel skóre

Vstup Kájova do utkání byl vynikající. Ve 3. minutě získali domácí výhodou standardní situace, z které pramenila nebezpečná hlavička. S tou brankář Mertl poradil a vyrazil ji na břevno, od kterého se míč odrazil k nohám Andreje Didkivského, jenž už neměl problém poslat míč do brány – 1:0.

 

V dalších minutách domácí hrozili zejména z rohových kopů, kterých bylo opravdu hodně. Branku však nevstřelili. Hosté měli první šanci po střele Tichovského, ale ta mířila přesně do míst, kde stál brankář Galko. Další šance na frymburské straně měli Pompe a opět Tichovský, míč ale za zády Galka neskončil.

 

Domácí pak měli několik standardních situací, ze kterých gól také nevytěžili, a když se neujalo ani několik střel zpoza vápna, tak první poločas skončil 1:0.

Hosté se snažili vyrovnat, ale pak dostali tři góly za čtyři minuty

Frymburští chtěli vyrovnat a s tímto cílem nastoupili do druhého poločasu. Vytvořili si několik šancí, gólová nebyla žádná.

 

Díky otevřené frymburské obraně se domácí Kájov dostával do rychlých protiútoků, ale ani po nich gól nepadl. Branka mohla padnout zhruba v polovině druhé půle, když si Malina obhodil kájovského stopera a upadl ve vápně, rozhodčího píšťalka však zůstala němá. Penalty se dožadovali hosté také po šanci Tichovského, ale ani tentokrát rozhodčí Hladík na značku pokutového kopu neukázal.

 

Hosté se stále snažili vyrovnat, ale místo vyrovnávací branky sami inkasovali. A to hned třikrát! Nejprve v 83. minutě využil samostatný únik Luigi Kolaj, pak o dvě minuty později hlavičkoval jeden z domácích hráčů, konkrétně to byl I. Didkivský, do tyče, od které se míč odrazil přímo k Petru Najbrtovi, který zvýšil už na 3:0 a tečku za utkáním udělal tři minuty před koncem opět Petr Najbrt, který tentokrát prošel mezi obránci a zvýšil na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk B
František Malina, hráč FC Šumava Frymburk B: Do zápasu jsme nevstoupili dobře, ale poté se hra vyrovnala. Ve druhé půli to chvilku vypadalo, že bychom mohli Kájovu vzít nějaký bod ovšem žádný náš pokus v brance domácích neskončil. Obdrželi jsme v posledních 10 minutách 3 góly, kvůli kterému je to konečné skóre pro nás trochu kruté. Bohužel musím konstatovat, že výkon sudího byl podprůměrný. Z našeho týmu bych pochválil Tichovského, který byl dnes při chuti a také byl nejvíce vidět.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , P. Doubek [-] - J. Haláček [-] , J. Baláž [-] , I. Didkivský [-] - P. Najbrt [-] , L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-] , J. Lippl [-]

FC Šumava Frymburk B
F. Mertl [-] - M. Račák [-] , T. Pavlík [-] , V. Tomka [-] , M. Koza [-] , M. Koza [-] , M. Juhaňák [-] , P. Tichovský [-] , R. Mertl [-] , J. Klim [-] , F. Malina [-]

ŽK: 26. A. Didkivský - 66. J. Klim , 73. M. Koza .
Hráči zápasu: T. Galko , L. Kolaj - P. Tichovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hladík Pavel - ŽILAVÝ Vladislav (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.