Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí nehrálo špatně, domácí však znovu zvítězili


Branky


0

Do Vyššího Brodu přijelo Přídolí, které si nechtělo odvést desítku, jako Světlík či Český Krumlov v předchozích dvou kolech. Utkání měli domácí jasně v režii, ale neměli střelecký den. Mnohokrát Sokol zachránila od inkasování branky branková konstrukce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bartoň krásnou střelou vrátil vedení Dynamu

Domácí měli od prvních minut převahu, tak jak se očekávalo, ale branku dát nemohli. To se jim povedlo až osmadvacáté minutě, kdy střelu Jana Rohlíka si ztečoval do vlastní brány Radykhovskyy. Brankář Puritscher byl v tento moment bez šance a domácí vedli 1:0.

 

I další minuty patřily domácímu Dynamo. To se snažilo o vstřelení druhé branky, ale střely domácích hráčů byly až moc přesné. Několikrát totiž zaznělo břevno či tyč. Na druhé straně mohl vyrovnat smolař předchozích momentů Radykhovskyy, ale jeho střelu parádně vytěsnil gólman Šesták. Pak měl šanci David Pavlis, ale svůj pokus poslal těsně vedle brány. Hosté se přeci jen dočkali vyrovnání. Psala se sedmatřicátá minuta, kdy faulovaný Radykhovskyy ještě stihl přihrát Michaelu Štěpánkovi, jehož střílený centr si nešťastně srazil do brány obránce Vyššího Brodu – 1:1.

 

Vyšebrodští si vzali vedení zpět těsně před poločasovou přestávkou. Klasický gól do šatny vstřelil Richard Bartoň mladší, který vyslal na Puritschera nádhernou střelu, která zapadla k zadní tyči – 2:1.

Gondek se znovu trefil

Druhá půle byla podobná jako ta první. Domácí opět tlačili a opět pálili do tyčí a břeven. Už ale ne v takovém množství jako v první půli. Jediný gól druhé půle padl v pětapadesáté minutě a vstřelil ho nejlepší střelec soutěže Jiří Gondek. Hosté nepřečetli kombinaci domácích, na jejímž konci byl útočník Dynama, který střelou do protipohybu Puritschera vstřelil třetí branku Vyššího Brodu – 3:1.

 

Na konci zápasu mohl ještě korigovat Štěpánek, ale svou šanci trestuhodně zakončil. Vyšší Brod tak znovu zvítězil.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka, trenér FK Dynamo Vyšší Brod: Přídolí přijelo s jasnou taktikou, kterou jsme předpokládali. Velmi dobře bránilo a hlavně hrálo s obrovským nasazením a nevypustilo žádný souboj. Sice jsme vyhráli, nastřelili jsme snad osmkrát brankovou konstrukci, ale ideální výkon to nebyl. Přestože jsem neměl k dispozici čtyři hráče ze základu a Jirkal musel kvůli zdravotním problémům během zápasu odstoupit, představoval jsem si naši hru a především nasazení úplně jinak. Hlavně bylo evidentní, že někteří hráči po předešlých výsledcích 'létají až moc v nebesích'. V kabině nebyla v poločase zrovna příjemná atmosféra. Jednoduše, samo to nikdy nepůjde a pokoru musíme mít ke každému soupeři. Lipno nám příští týden ukáže, jak na tom jsme.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč TJ Sokol Přídolí: Před zápasem jsem klukům řekl, že jsme si pro desítku nepřijeli a uděláme maximum pro to, abychom zabránili debaklu. Ve čtvrtek jsme na tréninku nastřelovali samé tyče a břevna, takže jsem svým způsobem prokleli na dálku brány ve Vyšším Brodě. Makali jsme stejně jako proti Horní Plané, ale domácí tým ukázal svou převahu. Klukům chci tímto poděkovat za nasazení a k získání bodů máme ještě blíže, než jsme doteď měli.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] , F. Klíma [-] , K. Šerhakl [-] , J. Gondek [-] , R. Bartoň ml. [-] , F. Kročák [-] , J. Rohlík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , A. Jirkal [-] , R. Bäuml [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Zadák [-] , J. Písko [-] , D. Pavlis [-] , P. Schwarz [-] , P. Mittasch [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-]

ŽK: 68. R. Bäuml , 81. F. Kročák .
Hráči zápasu: R. Bartoň ml. .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Jan - PROCHASKA Petr (N), ŠTĚPÁNEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.